Відповідь: Терміново! Логотип! Добавлю Мартіні з Кіндером і Олександрою будуть вже на закаті і Пегас тоді на нас відірветься. так буде точніше Цьоця віолена :!:
Відповідь: Терміново! Логотип! Віолен, я не записую собі ссилок в блокнотик... "який "бєзприділ" з Пегасом нецензурний?" Задай питання щоб навіть я зрозумів, я з цього нічого не зрозумів.
Відповідь: Молодьожжжжж ми тоді будемо старими пердунами, будемо мати внуків, лежати на яхті, пити Мартіні і Пиво, і радіти нашим заводом фольцвагена :grin:
Відповідь: Терміново! Логотип! за себе не переживаю - КІТ не дасть образити дякувати тобі юрко за рекламу мого ім"я не буду, рада що на тому обмежуються твої пізнання.. а ще здивована:-? і раджу тобі передивитися (перечитати) умови на яких ти його взнав і обіцяв не розповсюджувати.. слабовато як для працівника з хьюменсами:mrgreen:
Відповідь: Терміново! Логотип! Ти Олександро не нервуйся і не бери собі до голови, насправді ім'я прікольне і нічого поганого я в цьому не бачу. Кіндер хороший, навіть дуже, просто він не подумав і його трохи понесло, я думаю він не спеціально, але секрети треба зберігати :roll:
Відповідь: Молодьожжжжж Не доганяю прикола. Тут вчора було більше дописів, і мій був. Куди вони поділись ?
Відповідь: Терміново! Логотип! Привіт. Та нікуди мене не понесло... Олександра задекларувала своє ім*я, а на мене наїхала. ми довго знайомі з нею. думаю не поб*ємося
Відповідь: Терміново! Логотип! Дякую Мілка, я тоже його дуже люблю(своє ім"я ), тому і охороняю так дбайливо Люблю вирішувати сама коли і як представлятися. Я завжди дуже рада коли знахожу нових друзів і відчуваю до них довіру... тому і грустно мабудь потім, коли цією довірою зловживають...
Відповідь: Молодьожжжжж Всі в клубі знають як кого звати. Так і представлялись. А ми до цього часу Олександру пані Олександрою називали. Ше в якійсь темі перепитували. А, виходить, ми такі урди, шо від нас треба переховуватись :-( То я так не серйозно
Відповідь: Молодьожжжжж Я ж пишу, шо не серйозно. Зате тема трохи змістилась. Зара всі почнуть наганяти на мене