Відповідь: Молодьожжжжж Джеки Чан також прикольний Але Monkey більш європейського типу і скоріш за все китайцем в зрілому віці не стане :mrgreen:
Відповідь: Молодьожжжжж :!: Ну добре, якщо Monkey, звичайно погодиться :mrgreen: Хоть десь наші смаки сходяться
Відповідь: Молодьожжжжж взагі мої смаки більше направленні на Джей Ло.! вот як би манкей став Дженіфер Лопез ціни би йому не було :mrgreen:
Відповідь: Молодьожжжжж Брюс Уілліс - мій улюблений актор. А 53-хрічний Джекі Чан - приклад того, як потрібно працювати , щоб чогось досягти. Нехай буде "герой нашого часу". П.С.Він майстер китайської оперної гімнастики. Та подивіться в якій він формі, при своїх травмах. І не злосний зовсім http://www.jackiechan.com/about/about_bio.html В J.Lo велика дупа! Дольф в 2 раза за мене більший, а я по-китайськи короткий Вандам- рогуль
Відповідь: Молодьожжжжж Нічого подібного! От дивись, я нормально тут спілкуюсь. Ну інколи сам жартую, інколи з мене сміються, інколи зі мною сміються. Але я ні на кого не ображаюсь, а наоборот "+" і "-" ставлю (такби мовити мщуся... )
Відповідь: Молодьожжжжж +1. Нє, +10! Тарзан - не рагуль. Рагуль - Кіплінг. Бо тарзан то підробка мавпи. Хоч і лЮдська, але підробка.