Мотор AGG не розкручується більше 5000.Допоможіть!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Rules, 5 тра 2007.

1. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Відповідь: Мотор AGG не розкручується більше 5000.Допоможіть!

Я не знаю, як саме працює відсічка в СІМОСІ на АГГ (сорі, я трохи поломав зі злості клаву, не можу на інгліш переключитись). Але в мене, наприклад, і на АУДІ 2.0 5 цил., і на Ауді 2.3 (всі з мех. вприском К/КЕ) відсічка-це припинення подачі бензи, коли оберти досягають 7200, 6800 і 7400 відповідно. Датчик Холла дає команду мозгам, мозги розмикають реле, і оберти просто впираються в певну межу (це під нагрузкою).
    Акумулятор тиску в СІМОСі відсутній, насос має налити 1100мл/хв при 12.6В, я вже про це писав, перевірити не так вже і складно в гаражних умовах.
    То Рулес: в тебе між картером коробки і картером двигуна стоїть така приблуда, яка називається датчик частоти оборотів колінчатого вала-подивись, чи немає тимчасового обриву на високих обертах (постійний обрив ти б відчув, і помилку б видало), також подивись, чи від вібрації не пропадає контакт на фішці, пшикни туда ВДшкою. Через нього також можуть бути глюки. Взагалі, в режимі самодіагностики шо видає? Діагностику Ваг-комом робив?

• Подобається Подобається x 1
  2. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097

От якраз обмеження обертів відбувається із цими ривками, притому на дуже точних обертах, які незалежать від жодних умов

3. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097

всю діагностику зараз не зможу робити за браком часу. тому трохи почекайте. сесія в мене

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

чекаємо з нетерпінням :) Причини обов'язково сюди!;-)

5. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

а як вам варіант якщо тахометр бреше на 1000.

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Було. Варіант слушний, але він був відкинутий спочатку теми :sad:

7. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097

Я нарешті повернувся. Соррі шо так давно небуло. Зробив діагностику якимось мотор тесером універсальним, так найшло глюк про то шо датчик колінвалу глючить, стерли несправність, завели мотор - несправність зразу вилізла, стерли на ходу несправність і мотор почав розкручуватись до 7000 але варто було заглушити мотор і знов завести, несправність тут як тут. От такі от пироги

8. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Шо я тобі і казав без всяких Ваг-комів. Тести проводку, фішку датчика, якшо не поможе-міняй датчик.

9. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Markell rulezz!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)