Мотор GU

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Solaris, 10 січ 2008.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Мотор GU

Сорі , не помітив, темно було :). Але тим не менше не радив би міняти шило на мило, якщо ставити то
    вже щось людське

2. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

а чи стане йому шось інше і можливо чоловік не хоче міняти обєм мотора по причині наприклад, документи.
    Питався про мотор ГУ то дайте інформацію про ГУ а не про всі мотори в одному розділі , а то получається і нетошоби офтоп а скоріше всьо в одній темі.

3. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

якшо ти про інжектор то нехочу парити собі мозги з проводкою.. шей по потужності вони йдуть однакові (16v не рахую бо ціни зовсім інші) тільки з джетроніком гемору більше ніж з 2е2 :)

4. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Стояв у мене 2Е2. Зараз К-Джетронік. Гемору поки що немав, крім того. що основний насос своє доживає, треба міняти. Але й джетронік більш економічний і набагато потужніший. До переробки у мене був 1,6EW, у цей блок пішли нутрощі з 1,8 ДХ, так бензину жерти жотронік набагото менше став. По трассі на 2Е2 ніколи не було у мене 6л/100 при швидкості 130 км/г. Переробки були. По проводці вони мінімальні. Підкапотна - саморобна(вона ДУЖЕ проста, можу схему пошукати). Тай на насос - також. Все. Більше переробок по проводці ніяких!!!

ЗІ Але якщо хочеш мінімальними зусиллями перейти на інжектор, то шукай ДОНОРА!!!!

• Подобається Подобається x 1
  5. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047

В мене стоїть катушка запалення Бош червоного кольору, а я десь читав шо вона дає якусь кращу іскру, в книжці нічого про неї не пише. шо то за катушка.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)