Мотор,проблеми з маслом!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем peGas, 17 тра 2007.

1. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: Мотор,проблеми з маслом!

+1. Сальники під заміну.

2. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Вкладиші є ще на проміжковому валу(він траплер крутить). Але вони практично не виходять з ладу. Так що у роботу, яку тобі робили повинна була бути чистка масляних каналів на колінвалу. Бери авторитетного парубка(краще з розмірами 2*2 ;-) ) і їджай на сервіс щимити уродів.

• Подобається Подобається x 1
  3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Все дуже просто - після заміни кілець без розточки машина їде гірше і масла бере більше - є поняття еліпсу циліндрів. (Хто не знає - шиліндри стираються не рівним кругом) Тому для притирки нових кілець потрібен час. Після обкатки збільшиться компресія, зменшиться споживання масла і виросте динаміка. Так було у всіх машинах, де я просто міняв кільця.

Щодо диму - чорний дим це свідчення недостатнього згоряння і може бути викликаний неправильно виставленим запалюванням або невідрегульованою сумішшю. Виставляється просто. Хоча в п'ятницю з глушника Пегаса я бачив тільки пару. З масляним димом цього не поплутєш.

4. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

диму ніякого нема, навіть після довгої стоянки.
    1 фото виклав
    2 часу не мав поїхати шоб перевірити

Тепер до самого цікавого! масло перестало попадати!!!!!!!!!1
    Тепр нове питання шо то було? і чого воно само пропало?

Вкладення:

• IMG_0616.jpg
      IMG_0616.jpg
      Розмір файлу:
      30,6 КБ
      Переглядів:
      329
  5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Пегасе, ти мене вибач, але я з тобою чуть пізніше точно поганяюся!!! Ну підніми свої підсліпуваті оченята вище на 1 пост і подивися що писав тобі Скірокко! Ти ж навіть дякував за той пост!!!
    :sad: складається враження що те що тобі радять і говорять на форумі - це все в пусту. Того всього ти не сприймаєш бо ти заклопотаний своїми проблемами.

6. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Свічки нормальні (правда, дещо збіднена суміш, але криміналу нема). Сліди ужору масла відсутні, на різьбовій частині слідів підтікань з під клапанної кришки не замічаю також.
    пи.си. таке враження, шо на 92 їздиш ;)

7. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Він мабуть вже й забув, що прочитав той пост і подякував Ореста. :)
    ЗІ Курка теж має, моє ІМХО, таку ж пам*ять. Іде, збирає хробаків. Глянула в один бік, нічого гарного не побачила, глянула у другий бік і забула що було с попереднього боку. :) Нічого особливого, Пегас. То так, нотатки на полях. Шутка гумору. :) Не ображайся. але чути співклубників і пам*ятати, що вони пишуть обов*язково! :)

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

По моєму пегасу пофігу шо ви пишете , йому тре шоб ви прийшли до нього і зробили машіну

9. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

я то читав, Скіроко писав шо масло може жерти але не попадати в корпсу повітряного фільтру!!!!!!!!!! Я ж не питався чого масол жерол а чого воно туди попадає!!!!!!!!!!!!!!!
    плюс питання стояло чого йшов чорний дим, на зїзді того не було але я не одноразово замічав ЧОРНИЙ ДИМ не білий не синій ЧОРНИЙ!!!!
    Я Уважно прочитва всі дописи і мені на них не пофіг!!!!!

Шо означає збіднена суміш?
    а з чого такі враження? я на ОККО (кульпарків-володимира)заправляюся 95 , то ти мені радиш поміянти заправку?

10. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

Якшо машина бере масло то означає шо воно попадає в корпус повітряного фільтру? а запалення в машиін самонаставляється?
    Ну якшо так то вибачте за то шо я того не знав

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

:))

12. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

перепрошую....

13. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Масло може попадати в камеру згорання через вбитість сальників клапанів або маслозйомних кілець, тоді воно буде горіти з бензином, і буде ужор масла+димок, степінь ужора і концентрація диму прямо пропорційна вбитості перечислених вище залізяк-резиняк.
    В корпус пов. фільтра масло може попадати через вентиляцію картера в наступних випадках: забита ця сама вентиляція, про шо я в цій темі, сцуко, раза три вже писав...або через зношеність компресійних кілець вихлопні гази прориваються в картер і тиснуть з нього масло через вентиляцію в повітряний фільтр...ТАК ЯСНО???
    упалпацтол, так, звичайно, ремені і хомути самопідтягуються, ходова саморемонтується, а колеса самонакачуються...
    ні, синку, це фантастика...

14. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

ти не поняв питання, в мене питання чому воно само пропало??????
    ти написав шо чорний дим може бути через вбитість сальники клапанів і кольц, ну вони ж самі не могли перетворитись з вбитих на нормальні?
    так само з запаленням. В мотор ніхто ен ліз, ніхто нічо не робив! Я ж писав зробив ремонт двигуна, дуколи почав зявлятись дим і масло попадало. ви мені назвали причини через шо воно так було. А зараз мене цікавить з якого чуда воно перестало? до мотору ніхто не ліз.

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Тобі ж сказали - КОЛЬЦА ПРИТЕРЛИСЬ. Запалювання тут нідочого - воно в тебе відать нормально стояло.
    Марк казав "через зношеність компресійних кілець вихлопні гази прориваються в картер" а з допису Скірокко можеш зробити висновок, що "через непритертість компресійних кілець вихлопні гази прориваються в картер, оскільки є зазори."

16. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Я такого неписав, я писав про синьо-білий дим, і про проблеми з сумішшю (якшо чорний). Не плутай кисле з твердим.
    Я тобі написав симтоми, шоб ти міг зробити висновок, з якого боку і в якому напрямку шукати проблему. Заочно продіагностувати двигун не можу, сорі я не кашпіровський.
    Якшо в тебе було погано і само стало добре-значить двигун самовідремонтувався...короче, Пегас, тобі вже написали більше, ніж треба для проведення діагностики, ти далі хочеш шоб за тебе ше все зробили.
    А перевірити кут запалювання стробом не так вже і важко, при цьому я б подивився на мітки ГРМ, оскільки двигун розбирався, і наскільки я зрозумів, не найкращим спеціалістом в галузі автомеханіки...міг шось і наплутати.
    Так шо, Пегас-вперед до роботи, адміни закривайте тему.

17. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

18. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

каротче шось я забагато харюсь і забагто питань задаю, з мотором все гуд. тему можна закрити

19. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Ні, не закривайте!!!

Вчора моя мама, дала мені повозитися на 2х літровій Джетті!
    (дописи про враження у темі "відгуки про Бору"...:)):mrgreen: :mrgreen:

Поїздив я, з пів годинки. Всмислі добре поїздив, всмислі швидко (траса на 402 метри всеж таки!) Часто розкручував двигун до 5,5,-6 тис.
    Потім зупинились (тре було прибрати в машині, долити води у бачок для скло-омивачів, загалом дрібниці), я захотів провірити рівень/стан масла.
    (ІНФА після зупинки пройшло не більше 20 хв!) Рівень масла був нижчий мінімальної позначки, але стан нормальний! Це нормально??? Машинка відкатала 5 тис миль на цьому маслі. Я розказав мамі, вона трохи злякалась і сьогодні докупила масла і зразуш долила. АЛЕ!!! У нас була синтетика 5W-50, а вона долила теж синтетику 5W-40, оба одної фірми тільки різна назва (нове якесь "Раллі...") Це дуже погано??? Бо на мою думку вони "не погризуться".

І ще Треба перевірити рівень масла при холодній машині і лишнє злити????

Сорі звісно, але мені тіко 16. Я тільки вчуся...:oops: :roll:

20. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Якшо на гарячій було менше мінімуму, і долили не більше 0.3-05 л, тоді зливати нічого не треба. (Між мін. і макс. як правило 1 л, на 1.8-2.0)
    На майбутнє: рівень масла дивишся на холодній машині на рівній поверхні, коли двигун гарячий і після серйозних динамічних навантажень, то все масло не встигло стекти в картер, і рівень тобі правильний не покажеться, так як частина об*єму масла залишилась в каналах і на поверхнях робочих деталей. Хоча, мін. мав би бути і на гарячому двигуні, хіба шо ти реально шміру їй давав.
    На всяк випадок перевір на холодному, більше ніж 3/4 між мін. і макс. по щупу теж не є гут, особливо для сальників клапанів.
    Якшо захочеш злити лишнє-трубка від капельниці+20кубовий шприц через заливну горловину або щуп.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)