мотори g60

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Dron, 14 бер 2009.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Я би дивився в бік збільшення його оборотистості - зняття відсічки, організація постачання більшої кількості суміші (напр. шляхом зміни паливних карт в блоку керування, благо форсунки в тебе керуються електронно) і його здорової роботи до 9000 обертів. Легенький колінвал, легкі шатуни (якщо не помиляюся відсутність гідрокомпенсаторів) та поршні мали би сприяти цьому.
    Не згідний. В цих двигунах стоять найгорбатіші розпредвали, тому вони топові в своєму об'ємі. А хід поршня майже не збільшує потужності, він більше впливає на крутний момент і зміщує пік потужності в нижчий діапазон обертів, що зовсім не є добре для швидкого розгону чи драгу. Найбільша потужність досягається збільшення об'єму двигуна за рахунок збільшення діаметру поршня а не довжиною його ходу. Це золоте правило.

2. petroМ401

petroМ401 Початківець

VW Golf Mk1 DX-motor
    Тоді поясни мені, дле чого на всі спортивні мотори ставлять саме такі колінвали зі збільшеним радіусом кривошипа, може вони щось неправильно роблять???

3. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    тоді для початку постав 1.8!!!!

4. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Гідрокомпенсатори -є. Наскільки я розумію зменшення мас веде до більшої "прийомистості" двигуна(конячок це недобавляє). Збільшення подач палива веде до більших обертів, та розходу пального, звісно коней 5-10 це додасть, але якою ціною? 15-20 л/100км?(легше купити БМВ).
    До збільшення потужності веде:
    1- збільшення степіні стиску, а це більш якісне пальне(ціни як в європі , а якість як в ..опі)
    2- збільшення обєма(розтачувать блок 1,3 здається нікуди)
    3- збільшення коефіцієнта наповнення(встановлення компресора).

Якщо я в чомусь помилився - критикуйте:)
    А взагалі звісно хотілосяб потужніший двигун -але маємо те що маємо, з цього і виходимо.

5. petroМ401

petroМ401 Початківець

VW Golf Mk1 DX-motor
    dima1405 в твоєму випадку можна почати з встановлення повітряного фільтра нульового опору, поставити випускний колектор 4-2-1 і прямоток. В загальному це тобі додость орієнтовно 15 к.с.

6. dima1405

dima1405 Місцевий

Я вибачаюсь але
    це що таке? Якийсь спеціальний?(Багато раз зустрічав в дописах, але незнаю який він)

petroМ401 твій допис по 3 пункту, дякую!

Останнє редагування: 25 бер 2009
  7. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    народ креще ставити двигун з більшим об*ємом, і підвищити ступінь втиску(шліфанути головку ) на 98 бензин, машина буде їхати шо дурна
    ане займатися всякими фільтрами нульового опору
    поставити на другого гольфа двигун 1,8 2,0 2,8 2,9
    і не парити собі мозги
    всеодно 1,3 не взує 2,0 двигун
    а про ті фільтри я взагалі мовчу(нєфіг гробити мотор):hi:

8. petroМ401

petroМ401 Початківець

VW Golf Mk1 DX-motor
    Переважно всі стандартні вип. колектори йдуть чавунні , колектор 4-2-1 зварений з труби . Тобто з мотора виходить 4 труби , потім сходяться в дві і відповідно тих дві в одну (якшо постаратись можна зварити). Завдяки такому колектору мотору легше "видихати". У чавунних після відливу внутрішня поверхня створює більший опір випускним газам .

9. dima1405

dima1405 Місцевий

petroМ401 дякую за пояснення!

golf2 я розумію що поставивши 2,0 двигун можна уникнути даного питання. а якщо купити ферарі то взагалі забути про форум:) Я намагаюсь знайти рішення для двигуна 1,3 і я такий не один.

Доречі "(шліфанути головку )" фахівці нерекомендують, а метал знімають з блока(голову шліфують бо її простіше замінити, і шліфувати)

10. RomanoDaVinchi

RomanoDaVinchi Новачок

vw passat G60Syncro
    я продаю мотор коробку комп"ютер проводку редуктор і турбіну ( поломану) за 550 у.о. місто Луцьк. т.8 - 066- 079 - 85-22

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Той мотор без компресора не набагато потужніший за 1.3

12. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    але слабший за простий 1*8

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    приблизно 75 коників

14. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    хіба ставити головку іншу

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    і блок також

16. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    наскільки я знаю шо тіки гоновку(на продаж)

17. Dron

Dron Новачок

golf 3 1.8 mi
    а 2 тіпа брати вапще не треба з ньго ніякий гоночний монстир не вийде чи як

18. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    якшо нема г60(робочого)
    то я би брав 1,8 дігіфант якшо не помиляюся та він має 110коней

19. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    112 в РОСа такий

20. Dron

Dron Новачок

golf 3 1.8 mi
    хто знає від пассата б5 мотор 1.8т на гольф2 можна якось поставити чи то багато мінінгіту, і що за мотор гті 9а який там робочий обєм і скільки коників

Останнє редагування: 12 кві 2009

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)