Голосувалка тут ні до чого. Можна і під Львів поїхати і в карпати.... літо велике - головне щоб цікаво було
rvm добре каже...в пятницю можна буде обговорити це питання...і на рахунок москальні , також підтримую )
Це правільно Але для такого походу крім палатки треба мати ще спальнік, карімат, рюкзак і т.д. і т.п....але саме основне бажання і здоровлє щоб то все тянути на своєму горбі 30 км...
ну я не настільки продвинутий турист, тому палатку купив кемпінгову а не туристичну... Спльники теж в комплекті замовив. Ще залишилось: рюкзак, лямпу(з радівом), корімати, або матрас(и) і посуд там всякий. Ну і тягати на горбу не дуже, тойво, хочу - для цього маю авдю
ги-ги.....авдюю куди? в гори??? :shok: якщо так, то тоді це буде не похід а виїзна п"янка під якийсь горбочок....
Слухай, давай відділимо мухи від котлєт Ми їдемо бухати чи лазити по горах? досвід показує це не завше сумісні речі.....
ну хто чого їде.....Ви так і пишіть, що ви хочете бухнути нормально а не активно провести час...:P а то "їдемо в гори....їдемо в гори....."
1.чому бухати а не - розслабитись у дружній компанії ? 2.чому лазити по горах а не - похід у гори чи покорення гір...? 3.чому у перші половині дня не можна 2. а у другі 1. ? 4.мені здається , чи у ваших дописах негатив ? 5.це тому що ви хочете біля міста "побухати" ? з повагою.
Ну во! Людина розуміє Ніхто ж не каже, що в горах ніззя пити гурівку. Інколи вона і согрєває в холодну погодку...і для апетиту - щоб щашлик не зашкодив Просто в горах небезпечно напиватися в ср....ку...:wacko1:
внесу трохи конкретики )) я б поїхав точно на вихідних в Карпати, і непогано було б 28-30 червня (державний вихідний+бонус понеділок), або інша дата. Як варіант теж саме Сколе там де ми їздили в дитячий будинок в с. Кам"янка, там вище водоспаду є непогане місце де можна розкласти палатки (річка, з двох сторін гори) є також полянка де можна і футбол пограти чи волейбол чи будь-яку іншу гру з м"ячем )) і не тільки.