Любі друзі,родичі, колеги, всі ті хто надсилав найкращі привітання минулі роки.Повідомляю офіційно ніхріна не збулось,тому прошу надсилати цьогорічні вітання грошима, алкоголем, харчами,+ до репутації. Щиро дякую за розуміння!
Я вже на зїзді персонально наперед привітав, але все ж таки, тут також нагадаюсь і привітаю! З днем народження! Щоб цих матеріальних благ, яких тобі бракує прибуло в цьому році!
Йой...хто сьогодні народився! Мр.Вовчик Приймай вітання! Здоров"я, успіхів у всіх справах, нових досягнень, жіночої уваги (Ти її так любиш... ) ну і до тої уваги - чоловічої сили... (пи.си. щось мене понесло... )Хоча про що я...в Твої-то, майже юні роки, сили тої має бути ОГО-ГО! і звичайно достатку:english_en:.... Ну, то таке - все відступи, основне здоров"я, хороших і надійних людей поруч, любові, підтримки, реалізації задумів і зеленого світла на життєвій дорозі! І хай все, сьогодні набажане - здійсниться!
Вітаю з Днюхою.Щоб уй стояв і гроші були,ні цвяха ні жезла:drinks п.с. попробуй сказати що щось не збулося