підтримую, хороша ідея..., тільки краще спереді VW logo маленьке, яке ми клеємо на лобове скло(можна і VW логотип оригінал), ззаді - емблема, аналогічна, яку мартіні організував останній раз і привіз на зїзд на халяву, ну і на якомусь рукаві нік по цінам - район 70-80грн мабуть за футболку буде (минулого року на день фірми робити футболки для відділення - вибиття тільки спереді одним кольором 43грн/1футболка)
Підтримую ідею з футболками!!! З своїм ніком навіть три! На таку справу нешкода коштів! П.с. 08.08.2009 їду в Одесу, буду там два тижні. Буду на авторинку, шротах, 7-й км,...). Хотів зовнішню(нового зразка) наклейку клубу! Маю дзеркальну, може кому тра, немаю де наклеїти, через тоновані вікна її невидно, дуже шкода!!!
так що адміни, ви попали на чумадани з $ ))))))))))))))))))))))))) а ми, прості смертні приїдем і просто заберем наклейки)))
Ті нові халявні наклейки закінчилися, я вчора на антресолях в себе знайшов ще кілька старих великих на заднє скло шо по 20 гривень. Якщо я буду на з"їзді то і наклейки ті будуть зі мною. Але я ще не знаю чи буду бо машинка моя втикнула , закипає. Не змогли нині виявити причину, термостат поміняли не помогло. Залишив її щойно на сервісі в Олега в Городку, завтра будем дивитися до водяної помпи. Тримайте кулаки, щоб це була вона...
MARTINI можна мені одну наклейку! на зїзд приїхати немаю можливості тому що працюю зараз замість тата!
Адміни може буде вже якийсь рух у рекламі клубу? я маю на увазі : наклейки (різні),футболки з комірчиком і без ,прапорці і те і те-де .З повагою одноклубник
Так не обов"язково в 19-00 приїхати якшо зайнятий. Можеш і в 9й приїжжати і в 10й))) Хоча в 10й думаю вже народу не буде, або буде пару чоловік)))