Є буквально кілька великих (адреса сайту на заднє скло) Я чую, на з"їзд таки не потраплю завтра, підхопив якесь ОРЗ, вдома гріюся. Бажаючі отримати наклейку чекають наступного з"їзду і мого одужання або пишуть в приват і приїжджають до мене
Если гора не идет к Магомету... На мій попередній пост з проханням вектору на мило ніякої реакції не було : : : : : : : : ТОМУ прийшлось на пів годинки запаритись і ось результат на розсуд. трохи тюнена символіка, яка більш аргономічно впишеться на наші крила, шиби, зади... ))) і т.д. :gamer: :dance: :gamer: :dance:
дякую ))) але я її не створив. Лого дійсно гарне... просто тррохи змінена подача... сподіваюсь на більше вільного часу і можливість адаптувати її більше і краще під різні моделі ВВ (але це в перспективі наразі займаюсь брендуванням свого Сірка )))
це звичайна плотерна порізка... вона недорога. але ціни буду знати на днях. підберу якісний оракал 751 преміум серії, ну і транспортну плівочку, щоб легше було. на наступний з'їзд думаю все буде готово
Маю такий на флешці, вже готовий до друку в коралі (можна змінювати розміри і все решта). Кого цікавить пишіть, дам носій скопіювати
А я походу першу наклейку розділив... Напис наклеїв на задню шибу, а нет адресу - на кришку багажника. Мені так сподобалось... Варіантів море... Наклейки АЙС!!! Ще раз ДЯК БОШ...
життя адміна складається не тільки з того, що він адмін фольцклубу. Ідей і потреб багато, але на все не вистачає часу... Сайтом і наклейками займаюся по мірі можливостей. Якщо хтось може тим зайнятися, чому б ні. Тільки бажано щоб все-таки не було дуже розмаїття в варіантах символіки, оскільки вона має бути впізнаваною, а не "кожен дроче як собі хоче" . У нас, нажаль, нема клубного брендбуку, але все одно просив би дотримуватися певного стандарту.