погоджуюсь. тому пригальмував фантазію і зробив рестайл буквально на декілька відсотків головної символіки. додаткові не мають смислової нагрузки і можуть бути використані в естетичних, але не для впізнаваності членства. та і робив то я для себе. та наклейка, що взяв її на з'їзді повністю мене влаштовує, але трошечки завелика і щітка її царапає. звідси і потреба векторного макету виникла. ніхто не прореагував -- обмалював по фото... ну і під гарячу руку трохи доадаптував під виключно своє розуміння естетики і штрифтів... 100% погоджуюсь. з професійного погляду я не бачу потреби клубу у брендбуці, але певні правила варто було б видати. Символіка повинна бути впізнаваною, але гнучкою. В цьому питанні можу спробувати допомогти, якщо ніхто не має заперечень.
саме це і відбувається. але поки що сторінка "Атрибутика" дає тільки уявлення про атрибутику. хоча я впевнений, що 100% правил брендування клубного авто досягнути не вдасться. ну і ще: сьогодні їздив на порізку, забрендувався... виглядає (знову ж таки на мій смак) -- незле ціна питання -- 30 грн. (4 невеликі наклейки) через пів години додам фото Відповідаю : дякую. ЮА в планах зробити... але треба виготовити перше кліше для шовкотрафарету. будуть майже вічні і невбиваємі. про великі на лобове, або заднє не забуваю... просто маленька затія з затвердження своїх наліпок на свою ж машину переростає в... ггг тяжко це охарактеризувати, але похоже, що у клубний стиль...
оскільки тут ще є власники ауді, то чи можливо було б щось і нам на вікна, бо з наліпкою Вольксваген, якось не то!?
дякую за теплі відгуки. приємно, коли робота не на смарк. а з наліпками -- спробую придумати, як то оптимізувати, щоб всім було добре
Не в образу власників Ауді... Просто на то він і Фольц клуб щоб символіка була Фольца. Альтернатива - Розробити свою емблемку типу Клюб шанувальників концерну ВАГ...А? Я не расист (стосовно Фольців), але в принципі так воно мало б бути... ІМХО
народ Ауді і VW одна команда,на скільки я розумію.Ну і якщо на лобовусі Ауді буде знак VW значить то мій одноклубник.П.С.гляньте на запчастини ( оооо і VW ).
Завтра в обід їду на порізку наклейок :gamer: наразі буду різати такі: Колір білий. Розміри такі, як на кресленнях. Якщо комусь треба інший колір або розмір -- ще встигається внести правки в плахту. Головне попередити до завтра 12:00 Наклейки будуть на з'їзді 16-го...
Сподіваюсь порізаного стоку вистарчить на всіх тут питання стоїть за нестандартні розміри: наприклад я собі одну наклейку під спойлер на Сірка підганяв...
було б непогано й собі отримати таку наклейку. цікавлять 10 см мала на лобове і 30 см. велика вкінці (передостання)
Мені таку червоного кольору. + 3 білих діаметром 10см Дві срібних (сірих) на 20см самого нижнього дизайну Дякую
нема питань. висота наклейки під спойлер -- 6 см ) але!!! завтра буду оцифровувати фірмовий напис SCIROCCO під спойлер. тому свою буду переклеювати ))) так тобі що??? напис sciricco? чи веб (до речі підспойлерний напис мав бути сюрпризом)))) Фаст, верхній дизайн з білою підкладкою довжиною в 20 см має висоту приблизно 4.5 см (точно не скажу. файл лишився на роботі) нижня наклейка - приблизно 3 - 3,5 см. а молдинг в тебе не структурний? щоб оракал нормально проклеївся...