Куліч. вона виглядає вже на вектор... який в тебе оригінал? давай на мило chefish-собачка-yandex-крапка-ру. навіть якщо оригінал великий, але не векторний, можна спробувати оцифрувати. пісі -- сипатична жопка тільки смисл стрілочок незрозумілий. просвіти плз мені прочиталось поміряємось, перечитував двічі ))))))))))) непитання. рулетка, ще від своїх замірів в бардачку катається
погоджуюсь, що символіка має залишатись клубною... але спробую найти малесенький компроміс. правда перед тим мушу погодити з адміністрацією
це можна сказати символ vDub-тюнінгу. Дослівно картинку можна розшифрувати "Якнайширші колеса і якнайнижча підвіска"
це власне і є мій оригінал, який я "позичив" в інтернеті)) http://moto.allegro.pl/item762247928_naklejka_vw_golf_mk1_cult_german_style.html ну, а Мартіні все якнайправильніше пояснив
Мартіні за це отримав +1 хммм... твій оригінал тоді ми підмутимо факутальтивно... плавно перетворим в вектор. не впевнений, що встигну до з'їзду, але ти на всякий випадок напиши, яких би ти розмірів ту наклейку на собі бачив а! ну і тобі +1. подивився на фото твоєї... гарна... !!!
Дякую) Мені особливо не горить. Я трохи пізніше поправив свій попередній пост... Тут http://moto.allegro.pl/item762247928_naklejka_vw_golf_mk1_cult_german_style.html розміри 15см на 9см я думаю мені б теж підійшли)
Так, народ Давайте відокремимо клубну наклейку від індивідуальних замовлень Клубні наклейки ми отримаємо на халяву, а от всякі інші штуки , то вже любой капріз за ваші дєньгі, домовлятися треба індивідуально з CheFISH або з поліграфічною канторою
Реставрація підпойлерного напису SCIROCCO Вирішив похвалитись процесом) :gamer: Звичайно не роботи по реставрації авто... але... тепер залишилось протестувати в реалі... :dance:
СВЄРШИЛАСЬ! бажання вінілу на шкло -- враховані :gamer: а це цікаво Сірководам було б в Олега М день народження -- був би йому подарунок... МК1!!! ну і бажаючим бачити на собі символіку DUB і
ОЙ Б! ))))))))) В нього Сірок стиряв і розмножив ))) а назад невіддав! Дякую, що зауважив! було б неприємно ((( або буде безкоштовно, або символічно. подивлюсь у скільки то вильється... Ти будеш сміятись ))) але всі наклейки вже пішли в порізку з врахуванням твоїх побажань )))))))))))) висловлених і неозвучених... )))
привіт, CheFISH. чи можеш ти організувати ще разок наклейочки? мені би та що 40см ширини (можна 2-3 або і 5шт про запас) оранжевого кольору, якшо можна, пліз. відпиши в ПП, якшо получиться і шо з мене? дякую