Zh@riK, відповідаю не тільки тобі: так, як я наразі без бі-бі, відправляю свою красуню в санаторій до Олега М. ))) тому наклейки рішати буде тяжко. але! завтра щось придумаю і відпишусь...
Блін, тільки добрався до теми, CheFISHу +1. Не сподівався найти тут такий скарб, як напис сіроко під "хвостик", коли будете замовляти МЕНЕ РАХУЙТЕ - візьму (+відаб сірко, і значок на лобовуху). <script type="text/javascript"> vbmenu_register("postmenu_84689", true); </script>
А для мене викроїш хвилинку? Також дуже хочеться наклейки!!!!! Як можна її переслати в Чернівці і за скільки?
якщо на наступну середу забудусь -- підніміть тему ))) зроблю міні каталог... тричі пробував ((( наразі жодного результату. ідея, яка була -- в голові гарна. в реалізації -- буеее... ((( як то кажеться - має приснитись.
CheFISH а ти б зміг до завтрішнього зїзду зробити наклейку - саму першу, що була створена в клубі, ну www.volkswagen.lviv.ua червоними літерами. Якщо так, то яка ціна???
не встигну. в мене похворіли всі в офісі. сам за "папу", роботи до... ((( вот... пожалівся ((( просто фізично нікак (((((((((((
УВАГА ПРИДУМАВ!!! На завтра! Кожен на папірчику пише -- Нік, ім'я, номер клубної картки, яку саме, скільки саме (20-ти річний запас наклейок попрошу не створювати), в яких розмірах і в якому кольорі наклейку хоче... Віддає його мені на з'їзді! Хто не приїхав -- сам винуватий ))) Я зроблю, поріжу, роздам... Надалі трохи схема поміняється ))) ріжу востаннє... :gamer: Ще раз повторюсь: на завтра не встигаю абсолютно нічого ((( скопіював і сюди. не вважайте за спам і флуд
такс... стоп. про які наклейки йде мова??? про всі клубні які були створені перед тим чи тільки ті що ти робив постами вище???
Мої вибачення. Мої обіцянки в середу спрезентувати каталог трохи переносяться. Терміново виїжджаю в Київ. Неплановане відрядження. буду намагатись перевіряти ПП
угу... єдине -- www простав розмір... і. вимоги до друку: новий гострий ніж. середній нажим. тонкий оракал, бажано преміум серії. глянц. бо мат притрушується пилюкою... тел. мій ти маєш. будуть питання - дзвони.