Такс... якщо встиг, то треба 1. класичний "W" на лобове розміром 10 см 2. на заднє скло www.volkswagen.lviv.ua 3. якщо опробовано - напис сірокко під хвіст) П.C. а Відаб сірроко будете робити?
Львів, привіт!!! Я вже тут... Перечитую ПП, готуюсь робити каталог. На вихідних тим і займусь... відповім всім завтра ))))))))))))
Партія наклейок розкладена до порізки. Виглядає досить цікаво, тому вирішив викласти В основному всі білі. Трапляються червоні, жовті, сині і зелені Роздача наклейок відбудеться на найближчому з"їзді. Вартість - одна обіцянка справді наклеїти. Нєфіг брати просто шоб було бо халява Окрема подяка нашому брату CheFISH, який майже все це намалював. Мегаріспект нашому партнеру, компанії Лакор, яка все це нам презентує. Якщо вашій фірмі потрібні рекламки, буклети, всяка сувенірка, наклейки, флаєри, календарики, візитки, футболки, прапори, вивіски, бігборди, горнятка, фірмові куртки і тд і тп, звертатися тільки в Лакор. Там на вас чекають справжні професіонали і приємні знижки (за наявності клубної карти). PS: НЕ ТРЕБА НІЧОГО ТУТ БРОНЮВАТИ. Якщо щось із цього вам потрібно, ПРОСТО ПРИЇДЬТЕ НА З"ЇЗД
мля..., а перша і друга з атрибутики клубу - то вже не модно??? P.S. Хотів з атрибутики в червоному кольорі
А в Чернівці можна якось відправити (поштою наприклад)!!! ОБІЦЯЮ наклеїти!!!! ПЛІЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ..................................... Дуже хочу наклейки!!!!!
Пора нам рости і показувати всім іншим клубам КУСЬКІНУ мать ))))))) розробив не зовсім наклейку, але... Папірчик видруковується на звичайному папері, на лазерці... ріжеться ножицями... формат -- трохи більше за візитівку, і під щітку двірника -- бац!!! Видрукувати і позізати собі з десяток не складно. Бачиш симпотного Фольца -- запрошуєш. Буде кльово! УРА! PDF файл, який вже розкладений на А4 (10 запрошень). залитий ось тут
Хороша ідея, але я якось би трохи описав чим займається клуб і чим він знадобиться власнику автівки, можливо меншим шрифтом, в загальних рисах. А то рекламка може бути викинута в смітник одразу ж. Давно виникали схожі ідеї.
Мартіні вже пише текст на зворот. завтра деталізую, дороблю і перевивішаю... Сподіваюсь багато хто не поліниться і роздрукує запрошення.