Я полюбе друкану=))) Можна ше дописувати знизу нік юзера хто запрошує, і ввести при реєстрації шоб вводити нік хот запросив якшо запрошували))) Так просто)) по приколу))
Чефішу зачьот, давно казали шо треба таке зробити, аж нарешті хтось взяв і зробив На звороті пропоную розмістити такий текст: <link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5C1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Wingdings; panose-1:5 0 0 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:2; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 268435456 0 0 -2147483648 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:Arial; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-font-family:"Times New Roman";} h1 {mso-style-next:Обычный; margin-top:12.0pt; margin-right:0cm; margin-bottom:3.0pt; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; page-break-after:avoid; mso-outline-level:1; font-size:16.0pt; font-family:Arial; mso-font-kerning:16.0pt;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:2.0cm 42.5pt 2.0cm 3.0cm; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} /* List Definitions */ @list l0 {mso-list-id:204761599; mso-list-type:hybrid; mso-list-template-ids:1535007002 68747265 68747267 68747269 68747265 68747267 68747269 68747265 68747267 68747269;} @list l0:level1 {mso-level-number-format:bullet; mso-level-text:; mso-level-tab-stop:36.0pt; mso-level-number-position:left; text-indent:-18.0pt; font-family:Symbol;} ol {margin-bottom:0cm;} ul {margin-bottom:0cm;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--> </o:p></o:p></o:p></o:p></o:p></o:p></o:p><o:p></o:p>
думав. але я б таке сприйняв негативно, як рекламу і підняття рейтингу тому ніку, що запросив. а так. це має сприйматись, як мила похвала і запрошення. тонко, ненапряжно і невимушено. доробляю і перевивішую
доробив. Звичайно тексту просто ДО ))) і все на формат візитної картки... дав скороченим. ЛІНК на викачку двостороннього запрошення Моя пропозиція -- весь цей текст зробити стартовим на титульній сторінці www.volkswagen.lviv.ua сайту. Хай там, хто зацікавився і зайшов (кому нецікаво -- той не зайде. та і той текст на папірчику тоді йому до...) вже читають детально, думають і реєструюються. (форму реєстрації я б зробив прямо після того тексту. або хоча б кнопку _зареєструватись_) Шаблон сайту позволяє? А стосовно запрошень зробив їх двосторонніми. Зважайте на це при друці. попадання задньої сторони реалізовано тим, що ліній порізки там вже нема. так акуратніше виглядає. бажано найти більш цупкіший папір, за звичайний ксероксний, але то вже, як вдасться... ну і друкувати на лазерці -- щоб від вологи фарба не потекла. leopold дякую, але ч/б навіть краще в очі кидається... можеш сотню ч/б прінтанути потім по одноклубниках роздаш, хто не буде мати... Успішного полювання нам АГОНЬ! :gamer: :dance:
От і я надумав наналіпку) хочу собі класичну невеличку наліпку, такі як колись ліпились на передньо шкло кругленьку з маленьким написом клубу, і Орла білого)кста... а що воно таке? той орел? скінхеди не побють автівку?)))... в білому кольорі) Був би вдячний, якщо хтось передав поштою, чи САТом)
Незнаю про якого ти орла глаголиш, але маленьку наліпку білу тобі привезу в Рівне (зібрався на зустріч випускників 6-го лютого)
ау привіт всім ....я з Бучача Тернопільської області .....маю машину Volkswagen Passat дуже хочу наклейки на нього ... відгукніться як можна дістати наклейки і хто їх виробляє ...моя ася 487901600, http://vkontakte.ru/id33409730. чекаю з нетерпінням .