Це погрози? Я також давно у клубі, і також досі без наклейки. Може нам створити фракцію безнаклеїчних? Але то буде підфракція - такі що хочуть наклейки, але їм не їх дають Бо є такі, що не мають і не хочуть )))
та давай якось домовимося про зустріч. пару раз тебе бачив на вулиці Новий світ маячив тобі але ти так і не реагував. вроді вже і пиво разом пили а все наклейки нема. в пятницю неможу фізично на зїзд приїхати бо робота не позволяє зазвичай.
Ну давай домовимось, які проблеми? Я ше нікому не відмовив. Половина тих, хто їздить з наклейками отримали їх у мене вдома можна детальніше? Що ти називаєш словом "маячив"?
Ааа, дайте дві! У мене була наклейка (на моєму ж першому з"зді взяв) на задньому склі, але "креново" приклеєна (мабуть скло було як на вашому аватарі :D ), то ж мій склоочисник зжував її та виплюнув. Але нічо, от недавно, знову на з"їзд приїхав і взяв нову в Ігора.
Нехай дають дві, якось пересічемось, вже легше, чим Ігора зловити по місту. А на з'їзд поки ніяк не попадаю, щоп'ятниці запарка. Може колись щось зміниться у розкладі...
Ок. Я б з радістю приїхав на з'їзд, але робота в мене така, що мушу їздити по відрядженнях, тому не виходило приїхати.
Партнерство в Exist.ua В связи с изменениями условий партнерских программ интернет магазина www.Exist.ua Предлагаем вашему автоклубу стать партнером нашей компании. Что даст возможность вам и членам вашего автоклуба получать дополнительные скидка в нашем интернет магазине. Условия предоставления скидок партнерам вышлю следующим письмом, после вашего согласия. Обращаем внимание на то, что измененные партнерской программы вступают в силу с 15.08.2011. До конца этого месяца мы будем вынуждены отменить скидки всем членам клуба, зарегистрированным у нас на сайте. Для оперативной и плодотворной работы просьба сообщить: Наличие клубной карты с конечным сроком действия (да/нет) – ФИО модератора/администратора – Ник модератора – E-mail модератора- Сообщение можно удалить после прочтения админом
Привіт народ, в мене є питання, чи можливо десь взяти, купити круглу наклейку на лобове скло, в мене є велика на задньому склі, але хотілося б що мене впізнавали не тільки в зад :D, але й в лице. Дякую за увагу