Хелоу! Я не пропав, в мене після переізду на друге житло, ще немає нету... . Скинь мені на почту jenya_man@mail.ru Я постараюсь пошвидше роздрукувати...
і мені б не помішала наклейка)) як вже будуть готові, то ти, MARTINI, кажи, а то тут багато бажаючих назбиралось
і я хочу,вже давно,просто ніяк на зустріч не виходить приїхати,в пятницю завжди на село треба їхати!чи можна якось взяти наклейку серед тиждня?
знайшов у себе велику наліпку старого взірця. Обрадувався, мол собі вчіплю на шибу. Розмотав, а тім тільки половина. Тож, якщо хтось покоцав собі останні букви в наліпці - віддам за дякую.
В кого є варіанти наклейок клубу в електронному варіанті (Корел, Адобе, Фотошоп, чи щось інше)? І щи зможете відправити на мою пошту? Появилось бажання зробити партію наклейок.
Завтра їду до хлопців, котрі беруться за друк наклейок. Але для більш предметної розмови з ними хочу почути думку кожного, а саме: - якого розміру робити наклейку круглу "емблема VW"? - і чи робити наклейки довгі "емблема VW з написом Львівський VW клуб", якщо так то який бажаний розмір. Коли я буду знати ці дані, можна буде говорити про ціну.
Все таки з'явився час і бажання зробити наклейки клубні. В телефонному режимі з'ясував, що одна штука (лого клубу розміром 15*15 см) буде вартувати від 3-5 грн. Це друк на оракалі. В понеділок ввечері буду знати чітку інфу по цьому питанню. Якщо там якісно роблять то одразу замовлю 2-4 примірника. Хто підтримує цю ідею? Або в кого є дешевші пропозиції? Або бажання щодо кольору чи розміру? Відписуйтесь, цікава думка кожного.