Відповідь: Великі Наклейки Пацани, а що то за великі наклейки, я так поняв малі то ті що на скло заднє, а великі куди?
Відповідь: Великі Наклейки А скіки мінімальна партія наклейок шоб замовити, бо в мене трохи аварія і ще одну на запас взяв би, і взагалом мені треба їх 3
Відповідь: Великі Наклейки +1, мені теж треба, а то як давно наклеїли криво, так і їжджу, деколи як подивлюсь то аж нервує!
Відповідь: Великі Наклейки народ в мене є лежала на сонці і стала непридатна для наклеяння через те що транспортна лента скочилась але окремо букви можна з неї позаімствовать. манкі сконтактуймось.
Відповідь: Великі Наклейки Наклейки можна замовити в Хаоса з ЛТК ,казав ,що зробить за пару днів когось цікавить?
Відповідь: Великі Наклейки в мене на крилі не хвата полоски від наклейки, чи можна було б зробити схожу полосу, щоб не так в очі кидалось???
Відповідь: Великі Наклейки та там паходу і замовлялися. Додано через 31 секунду 1 наклейка = 10 філок.
Відповідь: Великі Наклейки Так це правда в Ігора можна замовити любу наклейку любого розміру і кольорі, стандартна наклейка 90см. 10-грн., робить напротязі тижня якшо треба він мені навіть напротязі декількох годин робив, робить якісно я вже багато наклейок брав, навіть на завтра я ще замовив партію, кому тре ви можете звертатись до мене, контакти кому тре дам, або писати до ігора вприват на ЛТК нік Хаос!!!!!!!! якшо комусь треба великий тираж дам Ігора контактні телефони!!! Всього найкращого
Відповідь: Великі Наклейки Чи продаватимуться наклейки в магазинах, де є клубні картки? Коли я брав свою клубну картку на Тургенева там була одна наклейка але вже наклеєна на вітрину, продавці казали, що мають скоро підвезти. Я б собі придбав дві, на лобове і задне вікно.
Відповідь: Великі Наклейки На лобове!!!??? Жжжош! Я б казав що на лобовуху тре валити логотип (доречі досі не затверджений толком)
Відповідь: Великі Наклейки Тобто непоняв??? Нікому я нічого непродаю, я замовляю зовсім інакші наклейки які нестосуються клубу!!!!:evil: І чого зразу......!!!!