Відповідь: Великі Наклейки К кому обращаться по поводу наклеек ??? А то второй раз приезжаю на сьезд и никак не могу взять себе наклейку
Відповідь: Великі Наклейки Блін Свістун був на зїзді привозив наклейки. Всіх питав кому треба, ніхто не відгукувався. спробуй в приваті домовитись, а як ні то чекай наступного зїзду.
Відповідь: Великі Наклейки Привіт!!! скажіть будь-ласка наклейки вже з логотипом є, чи ще в процесі розробки... якщо так, то візьміть на зїзд 18.01.08р. OK!!!
Відповідь: Великі Наклейки та вже пора собі наліпити , є наклейки? на дверки б хотів, у Borman нормальна наклейна на дверках.
Відповідь: Великі Наклейки як можна отримати наклейтку сьогодні-завтра, або у суботу в який район приїхати за ними? мене б цікавити невеликі щоб прикріпити на пластмасову арку що йде по дверці. є така? довжина 30 см, такі як у Бормана.
Відповідь: Великі Наклейки Такого нема Є тільки те , що пише на сайті http://www.volkswagen.lviv.ua/content/view/56/1/ Пиши в аську
Відповідь: Великі Наклейки я б її не клеїв, хочу собі венто взяти. щось вона мене дуже приперла, а якщо б і наклеїв, то що тут поганого що покупець би їздив з наклейкою, я знаю що це була б не перша продана авто з наклейкою сайту. дякую за переживання за мене.
Відповідь: Великі Наклейки Привіт всім! Може хто мені якось передасть, пошпою чи в Кременчуці проїздом буде.
Відповідь: Великі Наклейки до речі, я давно казав, що на чорних гольфах клубні наклейки виглядають по-особливому;-)
Відповідь: Великі Наклейки вже не перший раз хочу на зїзді купити наклейку, карточку, но.... невезе мені. То коли ж будуть у першу пятницю квітня ? та й би щось наклеювали вже напереднє скло, а то їду бачу купу гарних VW але фіг його зна чи це з форуму чи просто собі чувак, а після проїзду авто йому в зад сигналити чи фа-фа... ну незрозуміють інші. та й самому голову крутити а хто то поїхав трохи небезпечно бо відволікатись тре. А якщо комусь фа-фа.. ну ж приємно. впізнавати будуть. пропоную примусово закупляти хоч якусь наклейку на кожну авто VW. Хтось підтримує?