Відповідь: Великі Наклейки На лобове скло клеъти мона логотип клубу який вже давно затвердили але ще жодного не зробили.
Відповідь: Великі Наклейки Нащод логотипа ти не прав, Саса Читай наш сайт час від часу (який віршик вийшов) http://www.volkswagen.lviv.ua/content/view/56/32/
Відповідь: Великі Наклейки Приношу свої вибачення!!! АПУПЄТЬ, дайтє 2!!! Чому ж досі ні в кого не бачив їх? Де брать?
Відповідь: Великі Наклейки на останьому зїзді тільки одна джета мала нову наклейку логотип, ну і я придбав одну хоч взяв би і дві, але небуло. щось неактивно просувається цей напрямок з наклейками. Народ чому не клеїте наклейок, всього-навсього 10 грн.
Відповідь: Великі Наклейки Бо наклаїш, а тоді мафину продаш і наклейка залишиться якомусь диваку, який навіть не розуміє, що це таке, а тоді знов клей!!! Якось не продумано.
Відповідь: Великі Наклейки тепер і я їздитиму з новим комплектом наклейок! так шо нас вже більше стане. +1 було би класно шоби при продажу наклейки здирались якшо покупець не має бажання вступати в фольксваген клуб
Відповідь: Великі Наклейки Наклейка доволі якісна, зняти її дуже просто, не боячись, що на склі залишаться куски паперу чи клею. В той же час сама вона, якщо правильно наклеяти, не буде віддиратися, і буде триматися роками! Перевірено. Велика наклейка у мене на кораді їздить вже рік, всі букви цілі. На попередній машині, Гольфі, їздить вже ПОНАД ДВА РОКИ. Я рік тому його продав і недавно бачив досі мій гольфик їздить з наклейкою.
Відповідь: Великі Наклейки народ давайте клейте наклейки, а то ви наполовину учасники клубу VW, 10 грн, взагалі смішно, а ці нові наклейки взагалі модні.
Відповідь: Великі Наклейки про наклейки всі притихли, тоді запитання наступне, є тут в чоловіка з Польщі jaszczur клібні футболки, а Львівський клуб має таку футболку, ??? є в планах? я б собі купив!
Відповідь: Великі Наклейки Зроблю трохи свій Гольф і обов'язково куплю комплект наклейок! Футболка також цікаво.