Відповідь: Великі Наклейки наклейку отримати можна на зїзді, !!! календар вказаний, звертатись до MARTINI. (MARTINI - я тобі трохи допоможу). Додано через 54 хвилини на рахунок наклейок то моя субєктивна думка. щоб наклейки недавати всім підряд, треба її заслужити купити, за місяць після реєстраціїнаприклад і активного спілкування, ну і які доглядають свою авто звичайно.. але не мені тут щось придумувати, це я як ідею подаю, бо будуть скоро жигулі з бризговиками спарко червоними і наклейками фольксваген клуб, І я замітив що хочуть ті люди в основному які тільки реєструються.
Відповідь: Великі Наклейки Наклейку хочуть люди, які люблять своє авто і яким цікавий клуб. Не важливо чи щойно зареєструвався, чи вже рік тому. Не бачу сенсу відмовляти будь-кому. приїжджай на з"їзд, або стукни в аську чи в приват, коли будеш у Львові, зідзвонимось
Відповідь: Великі Наклейки Той во. Міха, не зрозумій не правильно. І мені наклейку треба. Наступний раз на з'їзд мона привезти?
Відповідь: Великі Наклейки Манкі, тобі треба пам'ятник поставити. Наклейка клубу на Тойоті - це патріотизм! Молодець!
Відповідь: Великі Наклейки Хлопці і мені наклейку треба і на зїзди їздити буду тільки справа в тому що я зараз відновлююсь після аварії тому ше трохи маю зачекати... По червонограду я вже трохи їжджу а от до Львова ше не дуже хочу...
Питай в Мартіні , я брав місяць назад за 20 грн. Фотозвіт додається і до речі земляче як будеш в Червонограді і шось треба буде то наярюй. тел скину в приват...
та то понятно, тіко я бачу що тут з тими наклейками не так то просто... я йому вже писав тобто Мартіні... результату не було
Shaggy, йой я не зможу приїхати в пятницю, трохи далеченько мені. От як би, може хто буде проїзджати понад місто Броди, то взяв би мені наклейку??? Ми б зустрілись десь на трасі. Я думаю що цією трасою Київ-Львів багатенько наших їздить. Хто буде їхати в мою сторону прихопіть наклейку будь-ласка дуже прошу!!!!!