Ігор, як одному учаснику з Луцька - зостав, будь-ласка. Я так би мовити тут цілину піднімаю, народ агітую
прапорець э ідея. не знаю чи мене хто підтримаэ, але рахую було б добре організувати маленькі прапорці, аналогічні великому. Так щоб можна було на панелі приладів розміщувати разом з прапором України, або без
я б наприклад, взяв би 12 штук на рік і ципляв на антенку)))))))). кожен місяць новий прапорець))))))))))))) справа не тільки в нас. сідає наприклад, дівчина і питає - а що це таке.??? а ти їй ..............................................(розказуєш)................... і практично вже одна людина буде в захваті від клубу, тебе і авто. ось так. а то питають мене тут - що то за Львів з-заді пише і я кожному пояснюю. жаль, що друзі всі постарше і їм не до клубу. але обіцяю, що скоро будутть з Луцька ще учасники
прапорець тра полюбому. сьогодні бачив УАЗа патріота. то там на лобовому три штуки так сімпотно дивились, якоїсь агрофірми........ я виходжу з того, як я одіночка проїхався по світязі з прапором - то там був нормальний ажіотаж і схвальні вигуки. так, шо адміни, вибачайте, що нагружаю.......
Шановні колеги....хто має інформацію де можна придбати малу і велику наклейки ,якщо не враховувати з'Їзд.Буду дуже вдячний за відповіть.