Напевно, це має відношення до ходової

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Olena, 17 лип 2007.

1. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    Відповідь: Напевно, це має відношення до ходової

про яке знімання руля ви тут говорете це вам що жігулі?
    якщо перекинути руль на один або більше шліців то руль стане рівно це факт но при цьому ви забедете що означає радіус поворота в вас буде два радіуси один більший, а другий менший, ніколи не дозволяйте цього робити..

2. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

може залежити від шин.
    яка зараз стоїть ширина?
    чим ширші колеса, тим руль менш чутливий

3. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

шота я не можу в*їхати в прикол.....
    розкажеш теорію на зборах, бо слабо доганяю чого радіуси мали помінятися :shock:

4. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

І я не доганяю! :) Ми таким чином просто переставляємо руль (повертаємо саму балванку і більш ніц не чіпаємо)- ПРИЧОМУ тут радіуси??? Поясніть, не розумію :sad:

• Подобається Подобається x 1
  5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Поясню. Якщо погано виставити розвал, то вліво може робитися 1,5 обертів руля а вправо 2,5. Або навпаки. Відповідно для повного розвороту вліво треба буде майданчик напр. 100м квадратних, а вправо 50. Це недобре, бо вузли підвіски (напр. ШРУСи) не розраховані на дуже великі вивороти колеса.

Щодо подушок - вони таки можуть вистрільнути при неправильному втручанні - викруткою можна зачепити пусковий соленоїд, що призводить до виверження газу. Це малоймовірно, але реально. Тому є малий процент, що наш п'яний розвальщик піде спати на водійському кріслі. Доки не відкачають. Тому марік знову правий.

• Подобається Подобається x 2
  6. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097

Я коли розбирав панель приладів, знімав руль - і нічого там страшного немає, просто напросто тре акамулятор відключити, і подушка нестрельне(перевірено багатократно).але головне в цьому ділі при відключеній подушці не підключати акамул і вмикати запалювання, бо прийдеться в компі vagcom ом зануляти помилку

7. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097

так якщо там неправильно розвал зробили і руль трошки вправо чи вліво дивиться, то ніц страшного різниця складе не більше 0.1 оборота

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)