Ваші роздуми з цього приводу? Сумно стає правда? Всі так звикли до нього вже)) Може давайте всі разом як снігуроньку покличимо керміта назад?? Керміт! Керміт!:D
А чому опитування передбачає тільки один результат в кінцевому варіанті?!? Для об'єктивності додав би: - Давайте НЕ будемо кликати, бо він всіх задрочив морально... Він і так припреться сам!
А реально, чого покинув і звідки інфа??? Без нього реально сумно буде... Але кликати напевно ніхто не буде, всі будуть чекати коли САМ повернеться))))
шег, як суворий модератор може цю проблему легко порішати, причому без жодної шкоди для інформативності форуму
Категорично ні! Нехай перше відповість за свої слова "де фото бля ?! ))". Це він мені таку херню написав в пп. Відстрілю одне коліно, а потім друге. Щоб знав, як не знаючи людини таке писати, я з ним за одним столом ще не сидів, вживу не бачив, попереджав на одному з форумів фільтрувати слова, не доходить. Отож нехай подумає скільки має він пива привезти щоб залагодити діло. І знаю ще, що не до мене одного таку херню ніс і писав в пп. Але краще щоб мені на очі не попадав, бо відгребе за такий допис.
Для тога керміта пишу спеціально тут щоб всі читали у відповідь на його дописи в пп "На ображених воду возять!", "Рівень твого розвитку - фільм Бригада?". Я не писав що ображаюсь, а читай уважно, що за свої слова треба відповісти, а про рівень розвитку не тобі судити. Не хочу тут писати погані слова, але я думаю, що ти все зрозумів. Якщо хочеш поговорити, то приїдь на зїзд і я тобі популярно все поясню і про рівень розвитку і про образи. А відгавкуватись репліками я тобі не раджу, бо це обтяжуючі обставини.