Шегові сандалі, Шеговий шнурочок "BERLIN", ну і Львівське "Robert Doms" для Керміта... Керміти вернись...
I AM BACK, BITCHES І скільки ж ви тут надрочили мені, ужас нах... І так, переходжу розгрібати пошту: Та, піз+дець, кінець світу нах... всьо прапало! Наступний.. ! Чоловіче, 2 і більше варіантів тобі давали в неділю на виборах шоколадної жаби, може хватить з тебе виборів ?! Ну це я сам і пустив качку.. Ти в дитинстві джина з пляшки кефіру теж так кликав? Лишу пана Ляшка без коментарів А що, як пиво ставити - то ти перший хто поморозився, не встидно тепер? У студії ми зазвичай голі ходимо, тому на тобі іншу класну фотку, нарив: Привіт, БАБА ВАНҐА, скажи, ще скільки мій керміт-мобіль протягне і тобі ціни не буде.. А хулі, йому молодому... Аби пиво було! Добрий день, я - Оле.. Керміт! Це той хто вас тут всіх на баблоси розвів як дурних поросят? Хех, якщо треба я це можу також організувати - звертайся ! Шпіон нах... Ну і сиди собі сам в кутку, ще й очі закрий і тебе ніхто не буде рухати! Ось ти - Ґиздиш одне, а по ділу все навпаки виходить.. задумайся, поки не пізно! Ти про цього?: http://www.youtube.com/watch?v=8LrQWLXMyow Да, рєзкій і овальний, сагласєн! ... Кермит жив... Цой тоже Чоловіче, зніми противогаз і відкрий вікно - офігієш! Ще один бачу на бригаді виріс.. ех.. Кожний сам собі щастє кує, якщо немає причин бути добрим і усміхненим - значить ти по житті лузер і хер з тобою! Вернувся, де пиво, козаче?! Чоловіче, щоб на керміта вплинути - не вистачить всього пива на планеті.. хоча... ну ... як сказати... ну може.. так все стоп! Ти кока-колу з ментосом пити не пробував ? рекомендую! До тебе взагалі розмова окрема.. Ні, Керміт просто поїхав у відпустку... в Крим )) Ти в неділю в церкву ходиш? Гроші там кидаєш? Ото вони мені йдут! Чоловіче, ще один мат або образа керміта - забаню нах! Слабаки всі...! Хоча один Мужик таки знайшовся! Алелуя Йому! Пива не було? - Не було і Керміта! Логіка ясна? Ну і де воно? Тобто його вже нема... (( Єдиний і не повторимий ! Вважай собі носа не відстрели
А я попереджав... Треба бути обережнішими в своїх бажаннях !!! ВОНО повернулось !!! З відпустки... :shok::wacko1:
Нє, я конєшно нічого проти не маю, я б сам натиснув "... він нармальний пацан", але я того пацана ще не бачив і не впевнений, чи він нармальний, але ось це мене найбільше порадувало якщо пацан сам прийняв участь в голосовалці, то значить він дійсно нармальний. П/С/ а можна переголосувати? причина: бо я тоді не знав, що пацан нармальний!
Сепаратисти в гораді. Мартіні, які гроші? Ти був в долі в цій афері? Чи то за руль? Чи може Ти бензини хотів?:D
хтось скоро буде відгрібати по повній... ей, rvm, ти там хотів когось відпи_здити - он маєш кандидата)) Ейй, кодуктор, де моє бабло за бензин? Побачу - в болото зарию!!
Народ, всі хто висить йому баблоси - звертайтесь, за 20% допоможу вибити з нього все до копійки і ще більше! ))