Відповідь: Нас запрошено +1 я буду, але так і не зрозумів місії цього заходу і де біля Опери поміститься така купа машин? + драги будуть, треба вибрати цікавіше дійство.
Відповідь: Нас запрошено Може негодиться, тиж в нас звэзда авто тюнінгу вольксвагенів у Львові:mrgreen:
Відповідь: Нас запрошено Ага на тому зїзді був мій одногрупник, так він перший раз побачив той гольф а коли я відкрив дверку і сказав можеш сісти то було щось + він в ньому проїхався, бачилиб ви він був довольніший ніж я коли проїхався зарулем!!!
Відповідь: Нас запрошено Думаю що це було спеціально продумано щоб інакшы машини там неїздили і вони то будуть узгоджувати з адміністрацією що за то відповідає!
Відповідь: Нас запрошено Ти ту свою наклейку здирай що б ми могли тобі з Петром нашу приліпити!:mrgreen:
Відповідь: Нас запрошено І я б хотів, але мабуть не вийде. Ну куди я з плямками на капоті і з білою грунтовкою на задній дверці:-(
Відповідь: Нас запрошено Надіюсь до кінця цього тижня зідру ту наклейку і перетоную машину! І на наступному зїзді будем клеїти клубну!
Відповідь: Нас запрошено 1. На центр у нас будуть спецдозволи. 2. Там же буде Тюнінх-клуб, на драг поїдемо великою колоною. 3. Плями на капоті не біда зовсім - головне кількість машин. 4. Сьогодні оформлятиму офіційну заявку.