Нас запрошено

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем scirocco, 19 бер 2007.

1. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007
    Відповідь: Нас запрошено

Сорі плани змінились!
    Народ сорі, але моя машина після пасхи стає на ремонт! Дзвонив майстер і поставив машину в чергу одразу після Пасхи! Вибачте!

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Оскільки я покищо в столиці, всі деталі перекинув на Мартіні.

3. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Мартіні - інформуй нас!
    +1 Ще буде один кандидат, заінтригував його дружину яка працює в нас (Серджіо її знає), буде переконувати свого чоловіка (а мають вони ФФ Джетта), щоб приєднатися до нас, мабуть в наших рядяз з*явиться ще й панянка і ми поїдемо більшою юрбою на цей проект.

П.С. Як бракує промовшн матеріалів :???:

• Подобається Подобається x 1
  4. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

Думаю що зявиться ще один, я був в неділю на покатушках і там був чувак на гольфі то я його вламував він незахотів в клуб, а був щеодин на венто я йому напевно хвилин 10 роздупляв про клуб картки і дисконтну програму, такшо він казав шо подумає бо внього з нетом недуже, але я йому почав розказувати про зїзди, одним словом будем чекати!

5. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

Народ ну шо там, як рейстрація, просто думаю може якісь прапори зробити!!! Взяти білу матерію і гарно під трафарет написати Львівський ВВ клуб!!! і сайт!!!?????????????????? Як ви думаєте, ато вже незагорами!!!;-)

6. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

Ну шо там??? Ми поїдим на ту фігню чи нє, адміністрація тримайте нас вкурсі дєла!!!!!!!

7. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Якшо запрошення ше актуальне, я б також під*їхав. Можу поганятись за честь ВВ клубу з якимсь фордом (або камрьою:lol: ).

8. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

обовязково приїжай !!!

9. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Мене, там, напевно, не бажано :sad:

10. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

перстань наклейку на заднє шкло і лейбу від ВВ на перед в мене дома десь здається є від транспортера!!!

11. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Я, вже, про таке думав, але на найцікавішому засинав, от і зара тягне-важка то робота- думати :)

12. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

я щось нерозумію що то за зїзд такий в центрі!

13. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Ну якщо VW клуб прагне слави, то може телепередачу про нас зняти???
    Якщо б було бажання можна посприяти!!! Тільки треба самим сценарій придумати!!! Для початку це можна зробити на Львівському телебаченні!!!Може на ТРК "Люкс" навіть вдасться!!! Які будуть думки з цього приводу????

14. Avsel

Avsel Місцевий

VW Passat B3 Variant(1,8ABS)->Kia Cerato 1.6CRDi EX Silver

На ТРК Люкс було б класно

15. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

я так мислю що зняти то не штука, а от що саме знімати якись сценарій , план дій, треба когось такого хто хоть щось шарить в телезйомках.

16. Yelik

Yelik Початківець

Ford Focus

Тюнінг клубу не буде так як ми збираємось на 12-00 біля Монументу Слави і вже звідти їдем колоною на трасу!
    До речі, лацетті клуб також збирається біля Монументу Слави ;)

P.S. Перший раз взагалі чую про подібні заходи(в центрі) заплановані на 15 квітня...

17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Вчора по телевізору в новинах був сюжет про цю акцію.

18. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

Мабуть заявка з кількістю машин вже затверджена і нам занадто пізно приєднюватися :sad: але душою ми з вами! Хлопці, нехай наш ВВ там буде не єдиний, але хай найкількістнійший!

19. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

Це гарна ідея, але чи брати тільки "славу" за мету при складанні проджекту з масмедіа? Я новачок (новачка :) ) на сайті, але відчуваю життя тут вирує досить жваво! То ж з таким ритмом і досягти з допомогою подібних проектів мабуть можна бааагато.. А як доречи стати
    членом ВВ? Чи достатньо для цього тільки придбати ВВавто? чи реєстрація на wwwфорумі і є реєстрацією у клуб? чи може існує гарна традиційна церемонія посвядчення брррр... ух класно б було!! (це як у морфлоті шампанське об капот субмарини :))

20. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN

ООООООооооооооооо!!!!! я вже уявив...плєшкою советского шампансткого об капот)))) краса... тоді зразу було б видно членів клубу і не треба було б заглядати на заднє шкло чи є наклейка)))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)