Відповідь: Нас запрошено Сорі плани змінились! Народ сорі, але моя машина після пасхи стає на ремонт! Дзвонив майстер і поставив машину в чергу одразу після Пасхи! Вибачте!
Відповідь: Нас запрошено Мартіні - інформуй нас! +1 Ще буде один кандидат, заінтригував його дружину яка працює в нас (Серджіо її знає), буде переконувати свого чоловіка (а мають вони ФФ Джетта), щоб приєднатися до нас, мабуть в наших рядяз з*явиться ще й панянка і ми поїдемо більшою юрбою на цей проект. П.С. Як бракує промовшн матеріалів :???:
Відповідь: Нас запрошено Думаю що зявиться ще один, я був в неділю на покатушках і там був чувак на гольфі то я його вламував він незахотів в клуб, а був щеодин на венто я йому напевно хвилин 10 роздупляв про клуб картки і дисконтну програму, такшо він казав шо подумає бо внього з нетом недуже, але я йому почав розказувати про зїзди, одним словом будем чекати!
Відповідь: Нас запрошено Народ ну шо там, як рейстрація, просто думаю може якісь прапори зробити!!! Взяти білу матерію і гарно під трафарет написати Львівський ВВ клуб!!! і сайт!!!?????????????????? Як ви думаєте, ато вже незагорами!!!;-)
Відповідь: Нас запрошено Ну шо там??? Ми поїдим на ту фігню чи нє, адміністрація тримайте нас вкурсі дєла!!!!!!!
Відповідь: Нас запрошено Якшо запрошення ше актуальне, я б також під*їхав. Можу поганятись за честь ВВ клубу з якимсь фордом (або камрьою ).
Відповідь: Нас запрошено перстань наклейку на заднє шкло і лейбу від ВВ на перед в мене дома десь здається є від транспортера!!!
Відповідь: Нас запрошено Я, вже, про таке думав, але на найцікавішому засинав, от і зара тягне-важка то робота- думати
Відповідь: Нас запрошено Ну якщо VW клуб прагне слави, то може телепередачу про нас зняти??? Якщо б було бажання можна посприяти!!! Тільки треба самим сценарій придумати!!! Для початку це можна зробити на Львівському телебаченні!!!Може на ТРК "Люкс" навіть вдасться!!! Які будуть думки з цього приводу????
Відповідь: Нас запрошено я так мислю що зняти то не штука, а от що саме знімати якись сценарій , план дій, треба когось такого хто хоть щось шарить в телезйомках.
Відповідь: Нас запрошено Тюнінг клубу не буде так як ми збираємось на 12-00 біля Монументу Слави і вже звідти їдем колоною на трасу! До речі, лацетті клуб також збирається біля Монументу Слави P.S. Перший раз взагалі чую про подібні заходи(в центрі) заплановані на 15 квітня...
Відповідь: Нас запрошено Мабуть заявка з кількістю машин вже затверджена і нам занадто пізно приєднюватися але душою ми з вами! Хлопці, нехай наш ВВ там буде не єдиний, але хай найкількістнійший!
Відповідь: Нас запрошено Це гарна ідея, але чи брати тільки "славу" за мету при складанні проджекту з масмедіа? Я новачок (новачка ) на сайті, але відчуваю життя тут вирує досить жваво! То ж з таким ритмом і досягти з допомогою подібних проектів мабуть можна бааагато.. А як доречи стати членом ВВ? Чи достатньо для цього тільки придбати ВВавто? чи реєстрація на wwwфорумі і є реєстрацією у клуб? чи може існує гарна традиційна церемонія посвядчення брррр... ух класно б було!! (це як у морфлоті шампанське об капот субмарини )
Відповідь: Нас запрошено ООООООооооооооооо!!!!! я вже уявив...плєшкою советского шампансткого об капот)))) краса... тоді зразу було б видно членів клубу і не треба було б заглядати на заднє шкло чи є наклейка)))