Відповідь: Нас запрошено Шоб стати членим ВВ клубу треба зареєструватися на форумі і дуже бажано хочаб з рідка приїжати на клубні зїзби, також по бажанню можна придбати дисконтну карту клубу ! А вопшем наскільки я розумію - то це перша дівчина в нашому клубі! Тому ласкаво просимо в клуб ! ! !
Відповідь: Нас запрошено Це точно. Проте при бажанні можна організувати бучну церемонію посвячення в члени клубу. ;-) Чи не так Апостоле Тревеле? :-D
Відповідь: Нас запрошено я так зрозумів Олександра дівчина серйозна!!!Чого тільки варте запитання !!! :grin: :grin: :grin:
Відповідь: Нас запрошено гиги, відчуваю ти вже "поклав око" на дівчину і маєш план дій і заходів, гиги :mrgreen:
Відповідь: Нас запрошено коли когось цитуєш роби це коректно то не мій допис? в мене є кохана дівчина тому таки планів в мене і бути неможе !
Відповідь: Нас запрошено Перепрошую Travel!!! Це вийшла цитата цитати!!! Надалі робитиму все коректно!!!
Відповідь: Нас запрошено суперфорум! Я бачу я не помилилася з купівлєю саме ВВавто! Ростику, тепер я переконана, достатньо для цього виключно і тільки ВВавто. А де можна почитати про клюбну карту?
Відповідь: Нас запрошено Не достатньо! Треба ше любити свій ваген і бути твердо переконаним, шо всі решта автомобілі-повна фігня, при можливості доказувати власникам інших авто цю аксіому. І не реагувати на розводи, шо типу мерс чи бумер це дуже круто...круто це ваген, який натягує мерси і бумери!!!
Відповідь: Нас запрошено Ну не треба вже так суворо.... :grin: Жіночій статі достатньо просто мати ВВ... :grin: Це вже і так свідчить шо він найкращий. Адже дівчиська перебірливі щодо машин. :grin:
Відповідь: Нас запрошено Для того, щоб стверджувати треба знати. ТО я про те, шо БмВ мені , вже до душі не лежить (моє). Наведу аргумент, як поміняю на якийсь інакший фолькс
Відповідь: Нас запрошено Ця АКСІОМА (як і всі решта) не доказуєма, бо не потребує жодних доказів бо прийнята як абсолют.:razz: