Наш клуб відкриває таланти учасників

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Kinder, 26 жов 2012.

1. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    diesel757, напиши мені, будь ласка, в пп хоч якісь дані Твоєї сестри - де вчиться, чим цікавиться, що планує. Дам Тобі свою пошту - скинеш мені ті фотки.

2. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Вражає! Дуже гарно! Успіхів їй і свіжих ідей!

3. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    (066)735-24-75 Юрко
    Мені потрібно людину по малюванню по випічці, шоколаді кольором напівтінями та по бруківці. Якщо їй 18 і більше, хай телефонує.

4. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    думаю, вісімнадцять тіко в цьому році :)

5. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Я вмію рахувати мля. Я не знаю коли в дитини день народження, написав жиш від 18 беру на роботу. Чого коментувати?

• Подобається Подобається x 1
  6. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    От і ще один талант :)

7. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    я вмію потріпати нерви і пограти на них

8. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Сочувствую вашим инструментам)))

9. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Під шумок напишу про ще один талант. З метою міні-реклами (думаю адміни дозволять).

Організовую у варіанті "соло" СХІДНІ ТАНЦІ у виконанні чарівної дівчини (блондинки).

Східні танці - це танець живота, екзотичне та цікаве видовище у еротично-сексапільному костюмі, частинка арабської культури, що приносить атмосферу сходу зі звичними для ока львівян видовищами та розвагами.

Східний танець може прикрасити Ваш корпоратив, вечірку, будь-яке святкування.
    Замовлення приймаю за телефоном поданим в підписі, ціну питання узгоджую в ПП відкрито не напишу, але ДЛЯ КЛУБУ СУТТЄВІ ЗНИЖКИ.

В подальшому планую організацію навчання східних танців, ідеально підходять жінки віком від 25 років в незалежності від тілобудови, але не визначився ще з приміщенням, та оформленням документів.

П/С/ Дана інформація не має нічого спільного з ескорт послугами, інтимом, та развлєкаловками на хаті і т.п.

• Подобається Подобається x 1
  10. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Я проти такого таланту.
    Жодного чітко вираженого таланту не проявляється, плюс наголос на комерцію.
    То ж не дитина яка красиво малює і заробила би собі на фломайстри.

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    В мене багато талантів. За останні 3 години відкрив сейф без жодного ключа і інструмента, відремонтував сенсорний телефон, переписав і компілював програму перемикання розкладок клавіатур під 7-й віндовс, зараз беруся за приготування стейка, які у мене теж непогано виходять. Але це за останні 3 години, а так щодня щось цікаве вдається.

12. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    У мене також є талант. Ну просто дар! В одному нетбуці мусила поміняти твердий диск. У другому вимагалося перевстановлення усієї Вінди, бо інакше не працював. Стаціонарний комп кілька разів покращувала, потім 1 листопада поміняла твердий диск, доставила оперативки і от зараз везу на ремонт, бо не запускається взагалі. Може, кому треба підмогнути? Ну там, щоби службовий комп вже більше не завівся або щоб заглючили всі, навіть найелементарніші програмки? Звертайтеся! Занедорого! І хай Kinder задзьобає мене за комерційний допис (у танці живота я явно заслабка ;)).

• Подобається Подобається x 2
  13. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Приветствую коллега! Я тоже увлекаюсь разборкой и сборкой ноутбуков))) Так для себя. Последний ремонт в сервисном центре отбил желание отдавать еще раз.
    В основном замена термопасты и диагностика. :hi:

14. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    я також вмію чистити ноут від пилюки. дійшов висновку що найкраще знятий радіатор миється під краном з плином))) а потім сушка на підвіконнику або на батареях

15. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Я це все роблю порохотягом, звісно в розібраному виді, під кран шось не ризикнув:)
    А взагалі вмію ставити і підключати музику в автомобілі, полірувати автомобілі професійно, клеїти плівку на деякі елементи. Зараз освоїв нове заняття, поліровка дисків:)

16. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    порохотягом не той результат. піля промивки і обезжирення плином, пилюка менше чіпляється до радіатора.

17. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    е.. народ, шо ви робите ? :)

шо трапилось?

18. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    тему можна закривати
    шота талантів задо-ікс-уя

19. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    2 КІТ
    Не стартує і фсьо! Забембала мене вже та вся техніка. Одноразова якась! Коли я привезла собі з-за великої води 386-го, то він ганяв багато років без претензій. А тепер - або за два дні до кінця гарантії наказує довго жити, або два дні після її закінчення.

"тему можна закривати
    шота талантів задо-ікс-уя"

2 Kinder
    А Ти думав, що тільки Ти на машинці вишивати вмієш, як Кіт Матроскін...?

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    В кіндера талант битися в груди шо прийде в Хатинку і не приходити

Sent from my MB865 using Tapatalk 2

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)