$ Наш новий партнер exist.ua - найбільший інтернет-магазин автозапчастин в Україні

Тема у розділі 'Комерційні пропозиції', створена користувачем Existua, 17 лис 2009.

1. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Цікаво... Просто різниця між мін. і макс. 148грн:)

2. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    це ще не межа. я вже давно беру там зч і маю трохи досвіду

3. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    А які береш - дешевші чи дорожчі? І яку знижку дають від ціни на сайті?

4. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    зазвичай дешевші, якщо мене терміни не жмуть, а так якщо доставка швидша то можна і дорожчі. і ще, буває замовиш, а виявляється що це вже не актуальна пропозиція бо постачальник вже немає того, тоді приходиться перезамовити, в т.ч. дорожчу пропозицію. знижки десь ~5% для власників нашої клубної картки. оплата - звичайною платіжною карткою на їхньому сайті через сервіс портмоне, ні в які каси не іду

5. Existua

Existua Місцевий

1
    Уважаемые клиенты и партнеры интернет-магазина EXIST.UA!

Просим обратить ВНИМАНИЕ, что с 01.05.2013 наши платежные реквизиты будут изменены.
    Новые реквизиты для оплаты заказов доступны с 01.05.2013 в разделе ПОМОЩЬ – Как оплатить заказ http://exist.ua/help/default.aspx?id=16

6. Existua

Existua Місцевий

1
    Уважаемые клиенты и партнеры интернет-магазина EXIST.UA!

Просим обратить ВНИМАНИЕ, что с 01.05.2013 наши платежные реквизиты будут изменены.
    Новые реквизиты для оплаты заказов доступны с 01.05.2013 в разделе ПОМОЩЬ – Как оплатить заказ http://exist.ua/help/default.aspx?id=16

7. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Дайте, будь-ласка, конкретну відповідь - яка на сьогодні існує знижка для власників клубних карт?

8. Existua

Existua Місцевий

1
    Конкретно.
    Для всіх автоклубів-партнерів система одна. Ми даємо рівень цін ВІП усім. ОПТ-1 тільки для автоклубів, в яких є клубна карта з терміном дії. Якщо в клубі є карта, яка видається один раз і на все життя - рівень цін ОПТ-1 не передбачається.

9. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Уточню питання. Хоч і так, здавалось би, ясно, на форумі якого клубу ми є.

Дайте, будь-ласка, конкретну відповідь - яка на сьогодні існує знижка для власників клубних карт VW клубу?

10. Existua

Existua Місцевий

1

Пояснюю. Відповів так, бо буває, що клуби вводять\виводять систему клубних карт.

З тієї інформації, якою володію я, у вашого клубу немає клубних карт з терміном дії. Тому вам доступний тільки рівень цін віп.

11. Existua

Existua Місцевий

1
  12. Existua

Existua Місцевий

1
  13. Existua

Existua Місцевий

1
    Шановні клієнти та партнери інтернет-магазину автозапчастин Exist.ua

Звертаємо Вашуувагу, що у нас змінилися реквізити!

Деталі на нашому сайті

14. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Вчора довелося повернути одну деталь - сам винен, замовив не те. Взяли без зайвих слів, лише потрібно було заповнити невелику бумаженцію. Оскільки одразу робив нове замовлення, то гроші повернули на мій рахунок і вони пішли як проплата за нові запчастини.

15. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    а я висловлю своє "фе"...
    для отримання VIP ціни зробив все, як написано на першій сторінці вже от як два тижні... ще досі ніхто нічого мені не поміняв, ціни і далі "інтернет"
    бардак, кароч:ireful1:

16. Existua

Existua Місцевий

1
    Упс. Моя вина. Повідомлення в темі я проглядаю раз в день вручну, на всякий випадок, адже підписка на тему може злетіти. А ось ПП не замітив нові.

Ставлю Вам ВІП. Прошу вибачення за затримку.

17. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    сам давно і багато замовляю в EXIST, але деколи ситуації бувають комічні...

Замовив тестеві пару протитуманних фар (одного виробника, права і ліва від різних постачальників, за різною ціною:crazy:) на Опель..і, так сталося, поїхав у відрядження...

повертаюсь, приїхав забирати. права є, лівої немає...
    -де?
    -відправили назад продавцю, бо була тріснута...
    -:shok: а чому нову не замовили?
    -МИ НЕ ЗНАЛИ, ЧИ ВАМ ТРЕБА!!!!

:shok::ireful:

18. Existua

Existua Місцевий

1
    Доброго дня. Давно було? З Вами не намагалися зв`язатися і повідомити про скасування замовлення? Можливо були неприйняті дзвінки, непрочитані повідомлення (смс/е-мейл) від менеджера. Якщо ні - скиньте, будь ласка, Ваш код клієнта до ПП.

19. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    давно, минулого липня-серпня, я не маю претензій з цього приводу, був і залишаюсь Вашим постійним клієнтом...
    просто цікаво...

20. Existua

Existua Місцевий

1
    Скажем так. Якби була запчастина у іншого поставщика з ціною не вище тої, на яку Ви погодилися і з нормальним терміном доставки - менеджер міг би взяти на себе таку відповідальність. В іншому випадку, це б виглядало як самовільне розпоредження Вашими коштами та планами.

Рекомендую налаштувати автоматичне смс та е-мейл оповіщення про стан Ваших замовлень. Тоді Ви будете одразу знати про ті чи інші зміни і зможете зв`язатися з персональним менеджером для корективів.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)