А в мене також дочка, 8 місяців. Така цікава зараз стала. В машині їй дуже цікаво, має всі кнопочки помацати, потриматись. Буде їздити на пасіку
Ти б побачив салон мого Б5 після цікавості молодшого сина....все що можна боло відломати відломав: ручку бардачка, ручку регулювання дзеркал, кришечки дзеркал на обох козирках, жалюзі обдуву.........
Сьогодні в 7:50 став щасливим татусем... Шкала шастя просто зашкалює... Зранку швидко вибіг з приміщення щоб як пригати від радості не битися об стелю головою...
Приєднуюсь до усіх побажань!!! Та від моєї сім'ї прийми найкращі вітання!!! Здоров'ячка дитинці і мамі!!
Kit.наші діти такими не завжди можна захватити в магазині:D!Вони ростуть собі на радість і часом собі мають десь!!!(ваші ВВзамашки) пи.си.а на останній фото - хлопчина має більш ентузіазму, як його папаша:D!
о! яка гарна тема, якраз для мене перша наша довга подорож жуком з Марком була весною, коли йому було 5 місяців. Ми їздили в долину нарцизів. Дитяче кріселко ставили на переднє сидіння (як потім вияснилось то є небезпечно так робити не відключивши подушки безпеки). Але всім було так комфортно і Марко чудово спав (виглядало трохи кумедно) Зараз їздимо вже в більшому кріселку.