Наші діти і Volkswagen

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем McAr, 8 гру 2008.

1. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Вітаю Тревела з поповненням у сім'ї!!!

• Подобається Подобається x 1
  2. яринка

яринка Початківець

VW New Beetle 2.0
    мамо, взувай мені гумаки - поїду з татком на рибалку!:D[​IMG]

• Подобається Подобається x 3
  3. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Останнім часом чую багато про відсудження недододаних грошей від соцбезу, в плані, що допомога по догляду повинна складати не 130 грив і 90 як було в 2007 а мінімум мінімалка.Хтось стикався чи вже судився по тому питанні?

4. profesor2707

profesor2707 Active Member

Skoda Octavia Combi 1.8Turbo 4x4 150 коників.
    Клубна карта:
    000017
    В одному з номерів "Ескпресу" була велика стаття по цій темі. Там і зразки усіх документів. Він у мене є. Але було б добре показати все це якомусь юристу, чи щось з того може вийти. Може би Марк нам щось порадив.

5. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Говорив з юристом, в двох словах, реально, ноооо
    Для початку пишеш заяву в собез типу чому така мала сума виплат, потім чекаєш на відповідь де кажуть, нема грошей. З тою відповіддю через адвоката, бо самому не реально подаєш заяву в суд. Весь інтерес в тому, що по нинішніх законах собез правий і виплачує 130грн але Конституційний суд каже , що то неконституційно і треба виплачувати мінімалку, дане рішення повинно прийматися кожен рік після прийняття бюджету.Маразм в тому, що коли суд виносить вирок доплатити, собе каже, що даної суми не передбачено в бюджеті а значить і коштів нема і подає а Апеляційний суд і так по колу.
    Як я зрозумів треба адвоката і коли справа виграна то гроші будуть не скоро, але тема реальна.
    А що каже Експрес?

6. profesor2707

profesor2707 Active Member

Skoda Octavia Combi 1.8Turbo 4x4 150 коників.
    Клубна карта:
    000017
    Каже, що були випадки перемоги в таких справах. І там надруковано навіть зразки тих всіх заяв, підготовлені юристом.

7. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Прикольна тема. А я буду мамою через 5 місяців...;)

• Подобається Подобається x 2
  8. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    вітаєм))) ще один (-на) прихильник ВВ?)))

9. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Гм, Цікаво, моїй вже рік і один міс використовую Памперс №4 і уяви немаю як привчити до горщика. А які Ліберо брати, вони дорожчі за памперси?

10. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Наскільки я знаю то просто береш ліберо ну принаймні я так і кажу на базарі дайте мені ліберо 4 чи там 5. На рахунок шо дорожче то в порівнянні памперс сліп енд плей то ліберо дорожчі.
    Моя мала до горщика звикла дуже швидко бо ми вдома їй не вдягали памперс а тільки на ніч і гуляти, відповідно їй було неприємно коли по ногам тікло і вона казала шо вона хоче "тойво". Тепер їй 1,7 року і вона навіть сама на горщик сідає без сторонньої допомоги (правда не завжди встига добігти ;)).

11. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    А це моя Януська!!!
    [​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  12. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Шановні одноклубники, підкажіть як Ви вирішуєте проблему дитячого сну в дорозі.

Проблема в тому, що спинка автокрісла ( група 10кг і більше) стоїть майже вертикально, і при засипанні дитина хилить голову вниз. Переглядав різні моделі, зупинився на Inglesina Mille Miglea http://www.inglesina.com/ru/product...=68&itemid=499&category=&product=Mille-Miglia

В цьому кріслі передбачено нахил спинки, але на ділі проблему це не вирішило, нахил є але незначний.
    Порадьте як вийти з положення.

Останнє редагування: 14 вер 2009
  13. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    в мене крісло від 0 до 16 кг універсальне і воно має лежаче положення дитина може спокійно спати.

14. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    в мене також є лежаче положення але моє чудо все одно спить тільки в мами на руках)))

15. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    та в мене так само в мами на руках засинало а потім тільки її клали на то крісло.

16. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    на рахунок крісла то нічого не можу порадити,сам маю сина котрому 5років крісло не використовував,так як не було потреби а зараз коли десь їдемо на рибалку або відпочивати то прищібаю пасками безпеки і тільки за собою тобто зі сторони водія

17. яринка

яринка Початківець

VW New Beetle 2.0
    поправити голову)))
    в нас теж таке крісло, що не має лежачого положення, але дитина рідко там спить. Кілька разів засинав зі схиленою головою.
    Виглядає справді трохи страшнувато для батьків, але дітям спати то не заважає. :)

Зараз в нас інша проблема з кріслом. Малий довго там не може всидіти (напевно, як і кожна дитина) Поки ситий і виспаний, то ще хвилин 10-15 може посидіти, а потім йому набридає і починає скандал. В довші поїздки, коли їздимо разом з чоловіком, то сидить в мене на руках, або лазить по салону - по задніх кріслах, під кріслами, тисне всі кнопки які бачить, включає світло...
    А коли сама з ним їду, то мушу садити в крісло і слухати страшні протести, крики, плачі... в такій ситуації не можу спокійно зосередитись на дорозі, тому рідко їжджу.
    Але треба якось його привчати до крісла, бо до руля він швидко привчився:), перше слово (після мама, тато, дідо, баба) - РУЛЬ (люль).
    Поділіться досвідом як привчали до крісла і чи ваші діти теж так не люблять їздити прив"язані... і в якому віці вони стають спокійніші в машині?

18. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Обидва сина, коли були малі їздили на задніх сидіннях з дружино.
    Пізніше з років 3-х, кожен їздить заді самостійно, привязавшись ремнем безпеки.
    Дитячого кріселка ніколи не мали.

19. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Коли мій був малим, в кріслі возив його лише спереду. Присутність поруч тата, передня оглядовість, лямпочки і стрілочки робили поїздки захоплюючими. Коли дитин хотів спати, опускав сидження (опція в Scirocco), яке при опусканні змінює кут на "лежаче" положення, при потребі ще відкидав спинку і вуаля, дитина лежить. В далеких поїздках з мамою клали спати малого на заднє сидження, по рівню безпеки це теоретично не гірше аніж сидіти ззаду.

P.S. Хочу застерегти всіх від поїздок з дитиною на руках/колінах! Це одна з найнебезпечніших для дитини позицій вже навіть при найменших швидкостях!

20. яринка

яринка Початківець

VW New Beetle 2.0
    Поставити дитяче кріселко на переднє сидіння це вихід, але тоді, за правилами безпеки, треба відключати подушки безпеки... не знаю, наскільки це можливо...

Знаю, що на руках тримати є дуже небезпечно, тому і хочу привчити до крісла. Хоча в більшості випадків ми їздимо на руках :-\

Ще можна поставити дитині екран з мультиками)), щоб спокійно їздив, але то дуже дорого і невідомо чи поможе :-\

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)