без проблем, можливо і я щось наплутав. тоді завтра тобі задзвоню і домовимось де я можу забрати замовлене.
Доброго дня. Хочу придати автокрісло. Сину один рік. Ходили сьогодні в розвідку, зайшли в магазин, а там ся очі розбігаються, до вибору, до кольору . Поділіться своїм досвідом, підкажіть яке краще брати. А може в когось вже стоїть таке крісло без діла?
в нас стоїть автокрісло )машину продали - крісло лишилось) Крісло Mothercare "Sport" від 1 до 4 років темно-червоного кольору, практично новий стан (користувались декілька разів) цікавить - пиши
Ну, не знаю, не знаю... У мене, як тільки забуду сховати ключі від Чортотечика, мені делікатно, але наполегливо, вказують на пасажирське місце. Часом кажуть іти відчиняти ворота... І не маю ніц до повідання... Ага! Ну і потім приходить до моїх батьків і каже: "Дідусю, бабусю, ви знаєте, що вона робить? Вона дає дитині їхати бусом з високої гори і по трасі! Я би ніколи своїй дитині такого не дала..."
О яка файна фотка, то шо така погода зара на батьківщині??? З.І. Влодку, дивисі, як жінка твоя запасе твій підпис тут на форумі, тобі не поздоровиться