Ти знаєш був випадок коли старий насос залишив у Гольфі, а новий ще не купив ну і їхав я на В4 до Львова з Волині. Машина трохи гружона, була вже майже весна, але ще асфальт посипали, ну і попався мені такий хороший камінчик у білому пісочку, який зробив мені дзюрку, що хєр заклеїш. Ну от і сталася халепа, заднє колесо спускає, насоса немає і практично я вже доїхав до Червонограда(залишалось десь 500 метрів), ну от стою і голосую, і зупиняється москаль 412. Добрий дядько дає мені ручний насос з обломаною ручкою, але я і цьому був дуже радий бо не мав ніякого. Віддячив я цьому добродію, і доїхав до шиномонтажу. Коли приїхав до Львова, то на наступний день поїхав на Зелену і купив відразу насос, але елєктричний(бо тим ручним я трохи підмахався був качати).
+1 до такого. Сам такий же вожу в багажнику і кількість накачаних ним коліс вже перевалила за десяток, а про підкачку взагалі мовчу. Термін експлуатації коло 3-х років. (пацани на зїзді бачили) В баті якийсь один з дешевих китайських - фуфло. За 2 роки перестав нормально качати. Металевий корпус обнадіює Ножні насоси - зараз хороших не знайдеш. Я мав і китай і польщу і білорусію... все ламалось.
ану ану, хлопаки, давайте перевірені екземпляри з фото, ціною і координатами де брати. наразі той шо в rusmaks рулить.
Був на Зеленій магазин №87 там де брав свій. Є інші моделі, але ціна вже вища десь від 250 гривень. Я думаю в Метро або на Луганській можна купити дешевше.
Ось про такий я і говорив, що в метро брали! Ціна як я вже казав була 140 грн +/-, сам такий хочу, буде нагода заїхати в метро, то напевно куплю собі щось таке саме!)
То не "Буран", в суто для прибирання машини в польових умовах. Пісок з ковриків позабирати чи розсипаний цукор по багажнику. А а для нормального прибирання і витягування суто пилюки - однозначно звичайний домашній.
Ну що є ті насоси (TORNADO) в Епіцентрі і коштують 480грн. і дають до 7 Атм тиску, але то по ходу China, хоча якісно зроблено, колєга вже два роки користується - задоволений
Я сьогодні бачив в Ашані такий в районі 200 грн... також собі щось таке шукаю. Але ще не оприділився... Такий дійсно хороший. Бо там був і такий про який писали що він працює але нічого не качає і фірма виробник та сама. Тільки той що поганий називається ГЕПАРД здається.
Модель торнадо э тільки такий http://catalog.autodela.ru/good/view/3065, качає швидко і тихо, може бути різні коробки але сам насос такий
А мій щось перестав качати. Виручив товариша приїхав на виклик допоміг накачати колесо, далі пішов у супермаркет за покупками, а коли прийшов то і в себе помітив спущене колесо. Накачав до 1,5, а далі "торба", працювати - працює, але не качає. І в кого які "мисля" ???