не рівномірно працює мотор

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Spinogrizik, 6 чер 2011.

1. Spinogrizik

Spinogrizik Active Member

passat b6
    ________up_________

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Можу тільки вечером відписувати...
    Що сказати. Фактично мали сказати ті що тобі компютерну діагностику робили. Так на перший погляд то в тебе десь неконтрольований підсос повітря і комютер дьоргає двигуном щоб поправити ситуацію. Може звичайно і форсунка барахлити але тоді на діагностиці мали б помилок наловити. Можна піти двома шляхами ...можеш їздити до повної явної поломки ... коли зразу поломку буде видно.... або почати діагностувати щоб вже визначити поломку.

3. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    За пьезофорсунку то шара, тим паче шо вони в мене в наявності случайно були)
    Цікаво яку??? Якщо в ньому дірень прогоріла????
    А без ремкомплекту то черевато попадаловом в турбіну, Юра вспомни свої слова пр єкономістів хренових:morning1:
    Там делко ремі))))

Останнє редагування: 9 чер 2011
  4. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    АУ ДЯДЕНЬКИ, а де це ви бачили не камонрайлівську систему на нових дизелях з TSI???
    То шо там виробник дельфі чи бош то погоди не строїть, принцип то один, просто дельфовскі (розробка делфі а роблять сіменс і тексес інструментс) форсунки мають всередині мікросхему, яка рахує "моторесурс форсунки" і коли моторесурс вичерпано-вона блокуеться!
    Моторесурс приблизно 300 000

5. kym

kym Аксакал

a 100
    На TFSI стояли і пєзо і комон райл. Ціна за пєзо на сьогодні 400- 500 дол ціна за коммон райл (китайський) 90 дол. Ні на пєзо ні на коммон райл немає в середині ніякої мікросхеми.... там тиск соляри більше 150 бар (Обидва типи розбирав) все управляється бортовим компютером.
    Дельфі і Бош мають зовсім різні конструкції. Дельфі дуже боїться бруду Бош не так.
    Перший раз чую щоб у форсі діра прогоріла.... але всяке може бути... а маєш цю форсунку....я власне шукаю такі всякі для експериментів.
    В цих системах форсунки не звязані з турбіною напряму. Просто колись колега притягнув мені машину від горе мотористів... двигун зробили а форси угробили ( на цих форсах не можна виганяти повітря з підєднаною фішкою - зразу дають клина) і вийшло так що ціна за форси була більша як за ремот двигуна і прийшлось експериментувати.... і як факт з чотирьох три відновив.

6. Spinogrizik

Spinogrizik Active Member

passat b6
    до кого можна звернутись , щоб глянули , і продіагностували?

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Можеш підїхати до нас ...але це десь на другий тиждеть . Передзвони десь у вівторок.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)