Ну то вже інша тема для розмови і я підтримую тебе у всьому вищесказаному! Ну але ліва фара повинна працювати
В даній ситуації ти мав би : поперше переставити при них(гайцях) робочу лампочку в ліву фару(а там дивись і права засвітилася). Ти маєш повне право на те щоб усунути незправність на місці, це записано в правилах, якщо вони продовжують лізти в залупу будиш своїх пасажирів і вказуєш їх як свідків, а в протоколі вписуєш що ти намісці устранив дану неполадку і з цим протоколом сміливо йдеш оскаржувати в суд. Зараз однозначно ти повинен йти і оскаржувати так як тобі недали повний "пакет" документів (без протокола недійсна постанова і навпаки). Писати заяву і стверджувати що ти виїхав з справним світлом, проїхав багато кілометрів з пункту "А" в пункт "Я", причому їхав вночі а зупинили вранці, що проїхав n-ну кількість постів і тебе не зупиняли, відповідно все справно(гайці ж сумлінно виконують свою роботу), а о 5тій годині вже видно(візьми справку про те коли рассвет(вибачай за російську)) і вперед оскаржувати. + напиши що Іванов Іван Іванович вів себе зверхньо, грубив, заставляв підписати пустий протокол, та ще й невидав всіх копій, напиши що ти намісці устранив дану проблему але інспектор невідреагував бо вже начав писати протокол, що він навіть недав можливості(часу) на виправлення даної поломки, і т.д. Або просто піди заплати штраф якщо немає часу на це все. Успіху!!!
Я б ту всю ситуацію назвав Янукович в дії. Раніше ДАЇшники всет таки так себе не поводили. Боюся що і суди тепер будуть помагати виконувати план по сбору штрафів (отримають централізовану вказівку). По суті ...просто в хлопців не має досвіду і не до кінця знають правила. В такій ситуації треба було просто подякувати ДАЇ шнику за попередження, включити аварійку і сказати що їдеш до найближчої майстерні (п.31.5). Зробити то так щоб йому самому не хотілось писати протокол. Ну а якщо то був дуб на дорозі то треба судитися використовуючи (п.31.5).
нормальний нинче штраф... за несправне світло.. місяців чотири назад у знайомого був штраф, за те що в його Т4 не світила одна з лампочок підсвітки номера.В результаті штраф.(близько 300грн.)Хоча зупинили його зовсім по іншій причині.
Згадайте час коли ввели нові правила, точніше нові штрафи: в перший день штрафів виписано було більше ніж на 1млн.грн, за наступні три ще на 1млн.грн, за місяць на п"ятнадцять чи на десять. Гайці різні бувають є скоти, а є нормальні (нікого не захищаю): недавно зупинили немає страховки, пішли писати протокол, хотів домовитися а він і каже "Ти свою роботу робиш? і мені треба план виконати" виписав штраф не за відсутність страховки , а за відсутність номера(замість 400грн 150грн), в кінці побажав мені щасливої дороги, а я йому щасливого дня, тай розїхалися.
Щось не пригадую такого пункту :D Насмішив. А як вони себе поводили? При мені мого друга в Славську взули за фару на 100 грн і при Ющенку і в світлу пору доби. Ну і почнемо з того що це сталося за N-сот км від львова та львівської області...