Не стабільна робота двигуна

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем XFox, 3 лип 2007.

1. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3
    Відповідь: Не стабільна робота двигуна

Ну звичайно.... То є панацеєю від всіх бід.
    Xado теж є супер-засобом - віддав 10грн - капіталку можна не робити. Вже треба двигун міняти......

Випробування пройшов - і що? Які його результати?

2. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Ти не чув таке висказування? Хто платить, той і заказує музику?
    ЗІ І де відповідь на те, що є у тебе машина і ти готовий приїхати на сліт і продемонструвати, як сиплеш ту гидоту у бензобак своєї автівки і як вона добре від того працює!!!
    ЗІ Адміни, чи знесіть гілку у купи-продая, чи щось зробіть з тим рекламним ботом!!!

3. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3

+1
    Чи хоч підпис відредагуйте.
    Вам самим не шкода, що ваш ресурс намагаються безкоштовно використовувати у комерційних цілях?

4. AutoCapsi

AutoCapsi Початківець

VW Polo III 1.4

Приезжай во Львов я тебе покажу как я кидаю таблетку себе в бак!!! Бот !!!! Может ты запчастями торгуеш?! Сночало сам попробуй а потом баклань !!!

5. AutoCapsi

AutoCapsi Початківець

VW Polo III 1.4

ВСЕМ!!! Я не рекламный агент!!!

6. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Дуже цікаво, як тоді зветься то, що ти робиш???

7. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

О привіт .
    Давай приїжай 3,08,2007 ти на таблетках а я на бензині.

8. AutoCapsi

AutoCapsi Початківець

VW Polo III 1.4

Я дистрибьютор "Fuel Freedom International" . ;)

9. AutoCapsi

AutoCapsi Початківець

VW Polo III 1.4

КУДА?

10. Pol

Pol Super Moderator

всім лінивим, хто не хоче багато читати, хто хоче знати де і коли, відбуваються клубні зїзди
    http://www.volkswagen.lviv.ua/content/view/25/1/

11. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

От то, що ти робиш і підпадає під опис: РЕКЛАМНА ДІЯЛЬНІСТЬ на форумах. Та створення гарного іміджу о продуктах компанії.

• Подобається Подобається x 1
  12. AutoCapsi

AutoCapsi Початківець

VW Polo III 1.4
  13. Pol

Pol Super Moderator

з тої статті видно що Окко руліт і Лукойл руліт, а для чого ті таблетки що ти в бак кидаєн так і не зрозумів.

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

За містом у мотора 1,8 розход 8,3 л/100??? То багато. Чи ми про місто балакаємо?

15. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Мля! Таку цікаву тему зкурвили!!!!!!!!!!!
    Мартіні, повикидай цю х-ню всю на х-й!
    Так було цікаво читати про холостий хід і обороти поки не нарвався на ці пілюлі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987

Ще дуже дотепним буде Рос. вислів: Кто девочку кормит, тот ее и танцует". УВАГА ПРИХОВАНА РЕКЛАМА!!!!!!!!, цей вислів звідси http://modelizm.pp.net.ua/forum/3-137-2377-16-1183835308

17. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987

Scirocco GTi, досить грузити хлопця. Я іноді теж говорю про фирму на яку працюю, але дуже аргументовано и зазвичай вказую на більшість недоліків, а про плюсі майже мовчу, щоб не дуже було схоче на відверту рекламу, а потім кажуть що потрібно буті бильш лояльним, и на косяки є кому вказать крім меня. Результатам випробувань особісто я не доввіряю, про це можна зрозуміти по висліву вище.

За весь час скільки в меня авто, єдиний раз заливав рідину, щоб радіатор не протікав. Можливо потрбно користуватись чимось ше, двигун пройщов 280 тис. и почав трохи свічки "закидать". Не знаю з чим це пов'язано, можливо пора змінити електрику по двигуну?

18. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Заміни сальники клапанів.
    Я його не грузив. Це з його сторони була спроба загрузити усіх присутніх. Ми всі працюємо десь і кимось. Але є гілка на форумі "купую продаю". Ось у цій гілці і потрібно вивішувати подібні оголошення. а не в основному форумі.

19. AutoCapsi

AutoCapsi Початківець

VW Polo III 1.4

Можливо і так !!! :) Мені хотілось допомогти ! Зараз всюди продають і покупають ! А форум для чого? Людина сама вибирає !

20. AutoCapsi

AutoCapsi Початківець

VW Polo III 1.4

Люди в нас купують на Субару, Ланос, ВАЗ, Волги, БМВ, Мерси і інщі авто.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)