Наш але не наш! Ось я давно говорив шо я його бачив але немав чим сфоткати і от, великий шанувальник фольксвагенів
Відповідь: Не в образу Форд-клубу :roll: Нині бачив маршрутку - стандартний грузовий мерседес перероблений під пасажирський, яких сотні їздить. Єдина відмінна риса - спереду у нього значок VW , правда чомусь перевернутий догори ногами
Відповідь: Не в образу Форд-клубу :roll: Нє ну я розумію що тут мене вже вопше ніхто неповажає, але Ігор невобіду помойму та фотка шо я виложив аж ніяк непідходить до теми "Невобразу Форд Клубу" якщо я зробив неправильно виложивши ту фотку то просто треба було її викінути алеж непхати в зовсім непідходящу тему!!!
Відповідь: Не в образу Форд-клубу :roll: тоді давакйте створимо тему не в обіду жигулям і так для всіх марок !
Відповідь: Не в образу Форд-клубу :roll: А непростіше назвати типу "наш але ненаш" або шось втому роді???
Відповідь: Не в образу Форд-клубу :roll: Піонер, розслабся і дихай глибше Ти тепер у всьму бачиш всесвітню змову проти себе
Відповідь: Не в образу Форд-клубу :roll: Та яка війна - бросто банально вилиємо один на одного по маленькому відерцю коричневої, неприємно пахнучої рідини А потім підемо всі дружно на пиво. Ну ми на пиво, а ви на чай - будете нас на хати розвозити А взагалі заходьте хлопці - з вами завжди приємно дискусувати.
Відповідь: Не в образу Форд-клубу :roll: краще ви до нас в пузатій хаті навіть цигарку неможна скурити і людно дуже!