Не відкриває термостат помагайте!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем SUS2810, 28 жов 2012.

1. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    • Подобається Подобається x 1
  2. kym

kym Аксакал

a 100
    Та чого тут злитись....ти майбутній клієнт))))))
    Ті двигуни 1.4 з тою системою охолодження - екологічний дебілізм. Алюміній гріти більше 100 градусів то чиста херня ---- скільки б там не ставили датчиків перегрів ГБЦ буде її крутити. В машинах пвсля 2010 року вже відмовились від тої системи охолодження і перейшли на провірений режим 90-100 град.
    В твоїй ситуації треба щоб чітко виконувався регламент в 109 град +/- 1-2 град максимум, а в тебе іде а плюсі 4 град. І це єслабе місце тих двигунів. В мене на обслуговуванні є подібний з термостатом в 105 град .... і я наблюдаю за ним уже 4 роки. І там постійна проблема з термостатом. Один взагалі здох. поставили оригінал - то спочатку був режим 103 -106 град закриття/ відкриття. Через пів року 105/107 град, а недавно провіряв то був 105.5 - 109 град. Неоригінали взагалі не працювали. Тобто виглядає так що він "старіє" і підвищується температура відкриття. Що з тим робити ще не придумав. Штука не дешева щоб кожен рік міняти. Окремо термостат міняти не має сенсу і він навіть не продається як запчастина - хіба на шроті. або десь десь розукоплектовано. продається тільки в корпусі з підігрівом - і цьому є резон бо без підігріва термостат не буде правильно робити. А визначити що неправильно чи термостат чи підігрів можна хіба на стенді, якого в нас немає. Через те і німці продають в компекті в корпусі.

3. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    А термостат не ремонтується ? Там ж по-теорії нічого складного ?
    Я десь вичитав, що чим більше температура двигла - тим екологічніша машина, але й термін роботи його зменшений..
    Може бути із-за того мого FSI, який розробляли для з"їздів партії зелених..

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Це одноразова штука.

5. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Доречі, а ти так і не глянув до мого клапану N316.. ((
    я тричі просив) Я вже все переглянув, фіг його знає що то..
    Народ пише, що це типічна помилка першої FSI і у всіх вона по різному проявляється. В декого магнітний клапан летить, в декого поті не працю, ще в декого відривається шия в клапану тиску.. короче, фіг його знає, вже майже все провірив.
    Вже так давно тим парюсь, дуже хочу з тим також покінчити.. ((
    Доречі, як провірити чи рухаються заслонки ?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)