Не включається ближнє світло.

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Sasha Yarzhombek, 5 гру 2013.

1. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    це не мій випадок))) Давно стоять Філіпси через реле. Скоріш за все роки... Буду розбирати і дивитись до кнопки

2. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    @scrap поїхали в суботу до електрика по VW на Зеленій - хай подивиться твою кнопку і скаже, що з нею не так.
    Я в нього буду зранку.

3. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    хочеш, під'їдь до мене, покажу тобі кнопку і вскрию її, будеш бачити все наглядно, вона у мене в бардачку.
    (тариторіально Львів, вул.Чмоли, 2 (10-30 метрів від податкової) - то вдень, а вночі - шукай вітра в полі)

• Подобається Подобається x 1
  4. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    дяукю за пропозицію, я знаю де ти працюєш, міняв в тебе повітряний дефлектор на пиво))))

Розібрав кнопку, підгорілого нічого не було. Був бруд, окислення.... Подібно на то, що контакти були змазані чимось(для кращої провідності, може скользіння) і воно за 25 років назбирало сміття. Виробітка була на одному контакті.

Почистив, поставив - вроді нормально працює))))

Але стикнувся з новою проблемою: перемикач "на дальнє" заїдав... а коли випробовував кнокну - відмовився залишатись в режиму "дальнього"((( Куди дивитись?

5. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    я в суботу зранку домовився з іншими електриками((( щодо ЦЗ, який в мене перестав працювати. А кнопку... надіюсь, що пофіксав

П.С. відпиши потім про електриків, що робив, плюси і мінуси, думаю всім цікаво буде

6. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    +

7. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    в мене також кнопка паро раз підводила мене. нагрівалася. або взагалі непрацювала.
    коли її перебрав, то всякого гадства звітам дістав. появилася проблема з включенням фар. або переключені на дальне-ближне, вирішив питання перебиранням знову кнопки.

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2

8. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    Рекомендую трохи змінити схему підключення тої кнопки. Я б так зробив як би у мене була така проблема.

9. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    а це ще як? і нафіга?

10. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    Щоб не було проблем у майбутньому

11. dragger85

dragger85 Місцевий

VW

Був у суботу в електрика на Зеленій з рекомендації @Дізеля - я задоволений роботою і професійністю майстра, до роботи підходить відповідально, спокійно і виважено. Ціни - приємно здивували.
    Допоміг з деякими дрібничками з проводкою (лишні фігки і т д), повороти, сигнал (@hooliganlviv - сигнал уже на рулі, а не на тумблері ))) і т д...
    Кому потрібно - пишіть мені або Дізелю по його контакти.

• Подобається Подобається x 1
  12. Shev4enk07

Shev4enk07 Початківець

VW Caddy 9k 1.9 SDI
    Доброго дня!
    Теж зникає світло, і ближній і дальній...мигаючи ручкою окремо, теж не працює, працює тільки синя лампочка дальнього світла на приборці
    Пічка працює, двірники треба перевірити
    Підкажіть будь ласка, це також може бути контактна група?
    Дякую!

13. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Перевір спочатку запобіжник а потім реле. А... ще лямпочки перевірити не завадить ;)

14. Shev4enk07

Shev4enk07 Початківець

VW Caddy 9k 1.9 SDI
    Дякую за відповідь!
    Запобіжники здається всі цілі...а де там може бути реле, чи може номер підкажете (кадді 2)
    На рахунок лямпочок) В кінці літа ксенон в лінзи поставили, має бути все норм

Симптоми такі: воно або взагалі нічого не працює, або працює нормально (ближній/дальній)..габарити горять нормально

15. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ксенон, кажете, ну ну... ще мабудь китайський, неоринігальний?

16. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    або реле ксенону накрилося, або перетертий дріт під капотом..до Кадді2 більше 1-ше підходить

17. Exoto

Exoto Місцевий

Passat B5
    а чим поганий ксенон, коли він в лінзі?
    правильно виставлений сліпити не має

18. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    А хтось казав що він сліпить, чи що? Просто, ось такі признаки аж дуже характерні для херовеньких блоків розпалювання китайського ксенону.

19. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    Під капотом біля акумулятора або біля блоку запобіжників(якщо є) під капотом має бути додатковий запобіжник висіти як правило на дроті. До речі буває той дріт може відірватись від плюсової клеми акумулятора, як правило він червоного кольору. Також раджу звернути увагу на передню ліву фару - чи часом там немає роз'єднаної фішки і подивитись запобіжник на ліву передню фару.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)