Нема електрики!!!

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем KIT, 10 вер 2007.

1. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Нема електрики!!!

з ним все ОК, а Corrado щось заглючив :)

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

у мене був цілий букет, який виник, мушу визнати, через недогляд за підкапотним хазяйством.

1. Роздовбана втулка осі стартера, що очевидно й спричинило вихід з ладу самого стартера. Зокрема розсипався редуктор, осколки якого заблокували бендікс, тому машину не можливо було завести.

2. Старі окислені дроти і контакти, погана маса.
    Це спричинило численні глюки електрики, вихід з ладу реле регулятора напруги генератора, що спричинило повну розрядку акумулятора і параліч автомобіля.

Вчасне усунення пунктів 1 і 2 могло зекономити мені багато часу і кругленьку суму грошей, потрачених протягом трьох днів на запчастини, поїздки на таксі і роботу майстра. Саме через те, що проблеми було дві (поломку реле виявили не одразу), виникла плутанина і були здійснені невдалі спроби самолікування. Коли тачка реально вклякла, тоді лише я потрапив до Пола, з яким методом наукового тику і теоретичних припущень були виявлені причини глюків.

А можна було всього лише вчасно замінити втулку за 10 грн і перетягнути декілька дротів... Не легковажте цим, любі друзі!

• Подобається Подобається x 1
  3. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

Я маю запитання до цього пункту опису - ти зарядив старий акамулятор
    чи довелось новий купувати? якщо їздиш ще на старому,напиши будь ласка який в тебе акамулятор
    і скільки він вже служить.

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Акумулятор Varta куплений на базарі на Зеленій десь за 300 грн перед поїздкою на море (червень). Новий не купую, ніби не потрібно.

5. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

А яка ємкістьь? Скільки дають гарантії на акумулятор якщо його купувати на Зеленій на базарі? Мій акумулятор має гарант ію 36міс. і я можу замінити його безкоштовно зараз на Алексі на такий самий Титан Арктік 62, мому 31,5міс. :?:

6. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

Дай боже куме щоб ваше теля нашого вовка зїло.
    якби так за 35 місяців з акумулятором сталась біда то тобі назвуть 30 причин щоб відмовитись від гарантії, так в нас є.
    Тобі скажуть що в тебе поганий генератор і через то вийшов з ладу акумулятор, або що ти невчасно обслужила акумулятор, або занадто жарко було, або ще якісь причини.
    Не завжди клієнт правий.
    Дай боже щоб не тільки в тебе , а і в нікого нічого не ставалось. І з акумуляторами також. але щоб перевірити чи в тебе дійсно гавкнув той акумулятор (старий акумулятор) ти привези його на зїзд, я протестую а потім подивимось.

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Polб в тебе вилка є? Як ти збираєшся живучість акума міряти?

8. Pol

Pol Super Moderator

Ну не лампочкою ж.
    Заберу до дому а потім привезу і скажу вердикт.
    А вилка не завжди дає правильну оцінку.

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Питання лишилося відкритим. Як ти збираєшся живучість акума міряти?

10. Pol

Pol Super Moderator

вилкою.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)