Непрацює ц/з!

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем ROS, 23 чер 2010.

1. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Дядя вася-дядя вася, в тебе сурйозна манія велічія!! Ну нічо, я не злопамятний.
    Десь треба було одне з твоїх ПП мені викласти, а то шо ти в нас любітель шари (інакше як пояснити, що просто на з"їзди часу нема, а коли Олег привіз стенд, і на шару, то тут як тут??) А ручки злощасні від В4 мали бути, я ж не екстрасенс, щоб знати що і як))
    Офіційно тепер така людина як ти для мене перестає існувати!!!!!!!!!!

2. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Ну хочеш правду, то отримуй. Всі вже давно зрозуміли, що ти хочеш купити мою машину, щоб як ти казав, возити свою задницю з дому на роботу. Але я тобі її не продам, якби ти не просив, точніше, щоб ти зараз не писав паплюжного на мене і на неї, за 6000, як ти хотів. І писати, що її ціна 4500, також не треба. Всі і так зрозуміли, що ти до тої машини нерівно дихаєш. Є ціна, хочеш купити - торгуйся, але в нормальний людський спосіб і у відповідній темі. Або купи собі рено кенгу. І не треба ля-ля, що ти її не хочеш і задарма, бо ніхто вже тобі не повірить, що ти не хотів її купляти після таких палких речей проти неї :) А паплюжити тепер через це мою машинку не треба. Я казав тобі, що ціна на неї вища, значить і продам іншим дорожче, а не тобі за 6000.

Список робіт, що я тобі висилав в ПП, в мене і досі по машині є. Немає меж покращенням. І тут я не бачу нічого крамольного. Мабуть, кожен нормальний власник хоче покращити свого залізного коня, хоч нового, хоч вживаного. З того списку до речі, можна викреслити питання про ц/з і сигналізацію. Вже розібрався сам з ц/з, проблеми з яким описував в цій темі. Виявляється, все керується блоком сигналізації. Але на то вони ПП, щоб залишатися ПП, тим більше написані в жартівливо-дружній формі. Ну та тобі вирішувати. І твоїм потенційним клієнтам також, чи щось тобі писати у ПП, чи довіряти свої машини твоєму обслуговуванню. Ще на їх машини око покладеш і не зможуть люди нормально потім продати, будеш коментувати все, що там бачив, доробляв і додумувати все, що не бачив.

І на з'їзд я приїзжав тоді не за шарою. Хто там був, той знає, чому я приїхав. А тебе там не було, щоб писати про щось. Я і так знаю про свої фари все, бо перед тим не так давно коректував їх на бош сервісі, про що маю квитанцію. Ніколи слів на вітер не кидаю, на відміну від тебе.

При нагоді ще раз дякую тому, хто підставив прибор до моїх фар і сказав все про те, як вони світять. До речі, зробив ти їх препогано. Але обіцяв, що все зробиться, ну це як завжди у твоєму стилі. І потакати шарою в кінці кінців мав би той, хто зробив це для клубу. Хто привіз цей прибор, бігав з ним від машини до машини. А ти що зробив за той час для клубу? Ти ж ще є клубним електриком? То допоможи Elzі з ц/з, замість щоб розводити демагогію. Чи ти вже не клубний електрик? Та й на її місці я б тепер довго думав, чи вартує тобі довіряти.

П.С. Машину тобі продам лише за ціною, яка є на ріа, бо ти вже всі межі перейшов!

3. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Я тойво-во....впав під стіл зі сміху....

4. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Хлопці, та невже вам, аж так припекло сваритися, та й ще в чужій темі?
    Вам телефону мало? Ну відписав один і написав другий - далі телефон є, купіть собі по "реальному нулю" і хоч цілий рік лийте один на одного стільки Г.. скільки влязе. Можете створити нову тему десь там... на задвірках форуму і вперед (змастивши руки вазеліном)!

• Подобається Подобається x 1
  5. kym

kym Аксакал

a 100
    Так виглядає Донцк баню заробив..... )))))) напевне матюкався сильно....))))

6. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    О то я "нєзадачку" задала....народ чуть в рукопашну не йде... :) Хлопці, та не треба так любєзнічати. А на рахунок того компресора - то з ним вже все нормально, так що не сваріться. І як би то банально просто і смішно не видавалося, він постояв 2 дні біля батереї і... запрацював. Теплолюбивий виявляється :) Дякую всім за спроби допомогти :)

7. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Курче! І знов все через ба... жінку!!!

8. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    І не кажи....От, курча, всюди ті баби винуваті :) Прямо, як ДАІшніки - фігні наговорять, настрій зіпсують, мужиків посварять...і ти ще і винуватий...:D

9. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    +1
    СВІЙ ЧОЛОВІК!!! :haha:

10. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Сорі. Поправка : "своя баба" :D

11. gyrza

gyrza Новачок

Гольф 2 GTI
    ну Уляська ти тут шороху наробила своїм замком:D ,але хоть хлопці прийняли в колектив:yahoo:

12. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Кахи-кахи!!!
    Обізвався міцний (добре, що м ся стримала!) член колективу!

У нас в колектив приймають троха той-во-во, по-іншому!

У нас головною перепусткою до колективу є приїзд на з"їзд.

Так що, Підволочиськ, гостріт лижі, не смію сказати )))))))))))))))))))))

13. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Пробачте...але бачу є сумніви щодо можливостей Підволочиських? Чортопхай, не сумніваюся, що ви, баришня, достойний член клюбу, але той-во-во, я не була б такою самовпевненою... Думаю, більшість людей тут для того, щоб дізнатися щось нове і корисне для себе і своїх залізних коней, а не для того, щоб з кимось сперечатися і комусь щось доводити

Останнє редагування: 29 січ 2012
  14. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Дамочко,

Якщо щось і малося на увазі про Підволочиськ, то тільки те, що дуже приємно було би на з"їзді бачити наших людей аж з Підволочиська.

Щодо самовпевнености... Запрошують людину приїхати на з"їзд, хочуть її побачити особисто, так би мовити живйом... Познайомитися... А вона у відповідь: Не будь така самовпевнена!!!

Навіть не знаю, як відреагувати. Дотепер в ступорі...

15. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Та я привикла, що запрошують трошки по іншому...

16. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    З трояндочкою???

Тут так не буває )))

Тут, вибачте, залізні коні, а не всякі там сюсі-пусі...))))))))))))))

17. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Шановна, та до чого тут трояндочки і сюсі-пусі...Якщо людина хоче запросити, то явно не словами "Так що, Підволочиськ, гостріт лижі, не смію сказати )))))))))))))))))))))"....От фраза "не смію сказати..." явно не дружелюбна... Але думаю, що з часом привикну до вашої манери спілкування :)

18. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Якби у мене працювали усмішки, то після цієї фрази я би вставила мордочку, яка рум"яніє і пальчиком колупаєцця в столі, показуючи усім своїм виглядом, що ніяковіє. Оскільки усмішок у мене немає, то я поставила 15 правих дужок, які мали би натякнути на мої виключно позитивні емоції. Але, видно не натякнули... (У цьому місці мав би бути хлопчик, який показує своє здивування ситуацією, що склалася))))

19. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ну дівчата, гадаю, не поб"єтеся :D
    Тема якась така попалася, що не пост - то комусь за шкіру. Та всі вже давно зрозуміли що, хто мав на увазі.

Чортопхай, запамятай собі пару вживаних смайликів и пиши їх вручну. Формат цих смайликів стандартний: спочатку дві крапки і вкінці теж, а посередині код смайлика литиною.
    Велика буква D колобок з великою усмішкою на всі зуби
    "lol" або "rofl" - ржу, німагу
    "bomb" - бомба
    "air_kiss" - колобок з відбитком помади на щоці
    "girl_angel" - ангелок
    "drinks" - пиво
    "wink" - підморгнути
    "blush" - то саме

• Подобається Подобається x 1
  20. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Да, тема вийшла "щепетільна"... Та ніхто не збирається битися. Всі ми нормальні і адекватні люди. :) Самі розумієте - більше ніж дві баби, пардон, жінки на одні кухні, це вже весело...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)