Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR ще один варіант http://auto.lvivport.com/?target=view&event=auto&id=239105
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR бензин 2.0I 16v 160 л.с. Гоніво якесь. Не було таких моторів, тим більше в 89 році, хіба шо там наколхозили ніпадєцки
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Кинь ше мені фото гольфіка пліззз.. на zet-vitavik@ukr.net
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR все так і є, тема зачьот, машинка зачьот (вчора їздив дивитись/купувати), але є один серйозний НЕЗАЧЬОТ! остання цифра кузовного номера наполовину стерта, яким то макаром не відомо, але факт такий, шо експерти через те заставили робити якесь заключення і в техпаспорті (ше той старий зразок) не вписаний номер , а вклеїне фото того номера на кузові. але машинка класна!
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Номер вписаний, а поверх нього вклеэно фото номера, так як остання цифра пошкоджена (6 -ка наполовину затерта), В ПОПЕРЕДНЬОГО власника (мій сусід) у техпаспотрі фото не було, мене ж при покупці заставили пройти єкспертизу (170 грн), і після неї зробити фото... Чому Богдана це так засмутило - нерозумію....казав що у Львові ДАІ скажене... Київська "Кобра" пробивала машину 2 рази....і кожний раз "..Щасливої дороги!", то які питання....? ось VIN WVWZZZ19ZGW648106
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR тоя так розумію шо та машина не знімається з обліку чи як?
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR ні, не купив, ніколи не стикався з такими випадками, то мене чогось насторожило, вирішив шо не хочу тих нюансів....
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Як не знімається?????? це ще чому? з нею ж все нормально! Знімається на протязі 1 години! писи. до субботи точно не продам, бо їду на з'їзд в Умань, Софіївка хто має бажання може оглянути і покататися там! (тільки тверезий)
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR наскільки мені відомо то машини з такими нюансами не знімаються з обліку, але я можу помилятися.
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR помиляешся! Якщо б це була "проблемна машина" (перебитий чи переварений № і таке інше), то її не тільки поставити на облік але й зняти було б дуже проблемно.... тому при покупці в 2005 році мене і заставили пройти експертизу (170 грн), там "пробили" машину по ВІНу і на розшук...Все ОК! не робіть з цього проблему, бо це не проблема! якщо машина проблемна, то я навіть не зможу зняти її з обліку, це вам підтвердить любий ГАЄЦЬ!
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR я також думаю що якщо в даї перереєструють то шо напрягатись!! а якшо пальона то побачите при переоформлені.. інша справа шо зараз всі по дорученях їздять..
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Читаю дану тему і розумію, що вся краса в тій машині то назва мотора.Якщо реально дивитись то 4500 то максимальна і реальна ціна(1000(мотор),500(кузов),3000(документи).
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Приколісти....! фото мотора скинув усім бажаючим, нехай хтось виложе , якщо цікаво! скільки пробіг? мабуть цього незнае ніхто..... на одометрі 298.... По реальному стану мотора та інжектора питайте в huzul , він його крутив і дивився....
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR від 1800 до 2500 і та ціна то вже висока навіть дуже. Додано через 1 хвилину ринок попит і пропозиція. і то невисока ціна на гольф, як шо він в нормальному стані.
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Тоді думаю за 5000 якийсь молодий фанат і купить, а окремо мотор не продається?
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR чому фанат то суперський моторчик думаю кожен би хотів такого. На базарі 1.3 гольфи з 86-89 рік ставлять ціну 5300 шоб за пять віддати. А в франківську вапшє чудеса з цінами є такіж гольфи і джети по 6500!