Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR На мою думку ціни на Гольфи завищені раза в два.Красна їм ціна 3000,але є попит і ціна відповідно росте. KR в свій час був бомба,але пройшло 20 років і від нього лишилась одна назва і пробіг поза 300т тоже насторожує.По роботі їзджу багато,тому в машині ціную надійність-поломка машини то втрачений час і відповідно гроші,а того каєра робити,що латати стару бабу(робити з пенсіонерки піонерку) + недолік старих машин то старіюча і розтріскана проводка,але то моя думка якби мав купу вільного часу і лишнє місце в гаражі то із задоволенням взяв того каера і помалу робив ексклюзів ручної зборки.
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR може для тебе і назва ! но є справжні цінителі в яких від буквосполучення КР піднімається адреналін і для них то недалеко просто назва. І нетреба списувати ті моторчики вони ше кому угодно можуть під хвіс дати. І рано чи пізно в мене всеодно буде колись машинка з КР.
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR І я про то ,з радістю сидів і робив але як машину суто для гонок і їздив на ній тільки по суботах чи неділях. Бачу в нас скоро буде як в американських фільмах-одна машина на роботу,інша для неділі,третя для гонок,четверта для девок ітд... Додано через 2 хвилини А самі щедрі фанати то бідні-вони би і 20 000 дали за того каера,але не мають.
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Мій KR при спокійній їзді є економнішим за мій 1,6 на іншій машині. Розумію, що складно повірити, але так є. А ще цей "вчорашній день" дотепер мало хто перевершив. Сумніваюся, що назвеш багато сучасних атмосферників, що при обємі 1,8 мають 140 коней і крутяться до 7200. Краще перед такими висновками подивись на ціни цих машин в Європі. Ну чому, в мене особисто є декілька знайомих, які вкаладають якраз по 10-20 тисяч у старенькі фолькси. До речі, один з них саме на KR. Мені здається, що справді бідні ті, хто купує китайський автопром по 20 000.
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR продаж машинки, поки що призупинив! так як "свіжаки" В5 та Т4, які приганяють знайомі з Бундесу виявляються майже "трупаками".....пересісти поки що нема на що! всі питання зацікавленим в лічку або по моб 067 6344162, 067 9068902, Сергій
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Таки схаменувся! Молодець! P.S. У мене немає жодного знайомого, хто пересідав з потужного гольфа або сірка на нову машину а потім не жалівся, що попередня машина була кращою
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR бо пора вже на БМВ пересідати доречі про цей гольф - там компресія в циліндрах по 15 - самі міряли, тому говорити шо тому мотору вже ппц не варто
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Відколи то палких прихильників біемдабів почала цікавити компресія в стареньких гольфах? Калісь!
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Yeah! А ідіть но ви у свій улюблений бемеве клуб!:mrgreen: Бойову Машину Волині - фтопку!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR так їздили дивитись! хіба ж можна провтикати такий екземпляр? і взяли би якшо б не стерта остання цифра номера кузова...
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Ну раз ти так любиш гольфа, Кет, так і бить простимо ми тобі БМВ.:grin: Але ждем наклейки ззаду! :mrgreen:
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Дуже часто такий високий показник компрессії каже, що нема вже в цьому моторі маслозємних колець. :-(
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR врахуй те що КР їздить на 98 бензі (для даного бензину -це норм компресія) масло - їсть, 300 грам на 8000 км, враховуючи те ,що деколи я дозволяю собі його покрутити..... це норма для цього мотора! хоча я, коли міняв прокладку клапанної кришки 2 тижні тому - заміряв - була 14,3-14,5....
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Фольксівські 16-клапанники їздять і з дуже поганою компресією. Причому дуже добре їздять - не відрізниш.
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Поновлюю тему ! Для себе несподіванно, так як здивували на роботі, а саме: вчора закінчився випробувальний термін на новій роботі, і по результатам трьох місяців мене преміювали службовим авто (Renault Symbol)! Дохлячок, але службовий...! Так що продаю знов свою ракету! Що зробив за цей період: На одометрі вже 306 тис, поставив на перед нові масляні стоики+пружини+відбійники (передок став м'якеньким, нові враження від керування)! Ті що зняв - теж у гарному стані, але вони газомасляні, тому жорсткіші...короче, ше + комплект класних передніх стойок GTI в зборі! - поміняв шарові, задній підшипник ступіци - ремень генератора - дворніки Твін Аеро Ціні стара - 4500 на руки, без торгу! Всі пинання за телефоном 067 6423687 Сергій! Машина у Вінниці!
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Пацани, заберіть ракету в нормальні руки, а то ...поїде вона в село , ....чувак вже гроші збирає
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Ну в селі Київ ще є парочка майстрів більш-менш ...