Невдале повернення з Росії

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем KIT, 18 лип 2009.

1. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Я так само думаю, якщо ніхто не має. можеш попробувати подзвонити до тих хто продає або тягають машити ними і взяти в них в оренду на пару днів, думаю вони будуть не проти підзаробити, і тобі дешевше на багато буде.

2. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    KIT, сорі того не знаю! Все що знав - написав! Поможе - добре, ні - вибач... Як кажуть, "чим можу..."!
    Лавету нажаль мій Гольф 1,3 не потяне, тому Сашка сорі! (((((

3. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Добре,що всі живі.

Стосовно відновлення, то ремонт потяне на 4-5 тис(мін), + притянути 1-2 тис, часу займе півроку і більше.Навіть з супер-пупер майстрами авто після відновлення ніколи вже не буде як до аварії і знаючі одразу вичислять,що авто бите.Врахувати,що то мексіканець(піндОс), то зараз ринкова ціна тої Джети макс 10 тис а раальна 8-9. Думаю краще її продати там без документів, а документи тут або під ті документи пригнати таку саму Джету( кузов) поальшу схему знаєш.
    Думаю вигідніше продати

4. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Як можна продати все там, а доки тут ? Як їх везти через кордон ?

Ситуація така - авто має власника - авто перетнуло кордон - це зареєстрували, назначили дату повернення - авто повертається назад. (це схема в ідеалі)

авто має власника - авто виїздить за кордон - власник повертається. (ну або власник повертається з куском кузова і папірцем на право власності) як так ?

Тим паче, що митна служба описала повністю авто, тепер звідти навіть магнітолу забрати неможна.

5. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Забираєш звідти номера, техпаспорт, вирізку з кузова з VIN-кодом і везеш то всьо добро в Україну. На границі даєш митникам трохи капусти за шо вони тобі відмічають вїзд (тобто повернення) на територію України. Такий варіант на Львівських митницях проходить, думаю з москалями так само можна порішати.

6. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Саме так, і докладніше тобі розкаже і порадить чел який купить твоє авто.Як правило такі купці мають прихвати на таможні.

7. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Ок, поняв - хороший варіант. Принаймі найменше менінгіту...
    Тепер треба тільки знайти когось, хто захоче все це залізо (а скоріш тільки салон, двигун і АКПП).

8. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Фолькси тим і добрі,що продаються без проблем.

9. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    шкода шо так сталося.
    Моя думка гнати на ті документи іншу бору, або продати з документами. Я б з ремонтом не звязувався дорогше вийде ну і невідомо чи добре зроблять, а продати зарас сам знаєш важко тим більше биту машину. тому рахую що ремогтувати немає змісту.

10. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Значить так. Шукай ще як варiант попутну перевозку грузiв машинами-фурами. Може так статься, що в Украiну ти такою попутною машиною i перевезеш свою. Далi в нас вже буде легше перевезти.

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Якщо є зелена карта - я би пробував домовлятися про третього невстановленого учасника, який був винен в дтп. Я щиро співчуваю втраті, але дивлюся на фотки реально - крім гори грошей на відновлення піде ще маса часу і нервів від спілкування з нашими бравими майстрами. Особисто я би навіть не брався, краще сконцентруватися на спілкуванні зі страховою чи з гібдд. Якщо потрібна допомога зі страховими - звертайся.

P.S. Якщо нічого не вийде з документами - найкращий як на мене вихід - продати по запчастинах в Росії. Потрібно пофоткати поагрегатно і вивісити для оцінки на volkswagen.msk.ru

Останнє редагування: 20 лип 2009
  12. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Робити цю машину в нинішніх умовах невигідно, тому що ціни на авто впали майже вдвічі, а от на роботу майстрів, фарби і з/ч - виросли. Тим більше, що там серйозні пошкодження по геометрії кузова не рахуючи даху/стойок/дверей, і вистрелені подушки. Думаю реальна ціна твоєї битої машини в нас з доками - 3 - 3.5 тис. у.є., без доків - 1-1,5 тис. у.є. Якщо будеш продавати сам по з/ч - відіб*єш більше грошей, але справа марудна і треба бокс/гараж де будеш розбирати її.
    Рахуй вартість її доставки сюди, вартість за що її продаш там без доків, вартість нерозмитненої такої + переобладнання/розм. кузова/облік+послуги відповідних людей. Тоді підраховуй рентабельність того всього.
    У випадку якщо вирішиш робити переобладнання, знаходь відповідну людину і проговорюй всі нюанси:
    -вартість машини+доставки в укр. (краще машину знайти самому таку як хочеш, в Бундесі чи Польщі і знати що там все ок, заплатити тільки за доставку)
    -вартість зборки/розборки на кордоні і чи можна цього уникнути за певну суму (бажано)
    -вартість розмитнення кузова,
    -вартість дозволу на переобладнання
    -вартість послуг "клєйщика" і обліку машини.
    Зроби якнайбільше фото битої машини і висновок експерта, що вона не підлягає відновленню (це здешевить процес переобладнання).
    Якщо шукатимеш машину під доки - бери самий свіжий рік Бори і саму кращу комплектацію - принаймні потім легше таску машину продати буде, а покупна ціна різнитиметься в 500-700 у.е. порівняно з вбитішими пустими екземплярами 2000-2001 року, і це копійки на фоні всієї процедури.
    Якщо і зробиш її, то на даний час більше 7-8 тис. за ту машину не візьмеш.
    пи.си. співчуваю, але залізо то не здоров*я.

13. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    цього уникнути неможна ні за яку суму, так як митниця зберігає всі фото кузовів, котрі йшли на поагрегатку. Раніше це робилося. Зараз прижимають поагрегатне розмитнення - "Країна МРІЙ" і ніц не зробиш. Раніше знімали тіки мотор, коробку, колеса і підвіску. Зараз навіть фари, рульву колонку, торпеду, сидіння і т.д тре знімати, тобто везеш фактично голий кузов.
    І запамятай - ні один гонщик не назве тобі точної суми в похибці 100-200 е.у., так як на дану процедуру впливають багато субєктивних факторів на котрі гонщик реального впливу не має. Навіть на остаточну суму впливає зміна на митниці, на котрій буде розмитнюватись кузов. Парадоксально але це так.

14. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    якщо хочеш, я можу запитати скільки коштує машина на ходу з Прибалтики. номерів вони ніяких не вирізають. ганяють машини на шроти і під замовлення. тому про розмитнення чи про переобладнання кузова нічого не скажу.

15. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Детальніше, будь ласка.
    Практично неможливо, так як гєморно її там розбирати
    Так, обов"язково. Дякую
    З цим проблем нема, так як на місце ДТП було викликано гайця для цієї довідки (без неї на кордоні було б непереливки...) - Довідку так і не забрали - але в любий момент вона готова.
    Це само собою...
    Не розумію ньюанс... Хіба я не можу, на підставі довідки про ДТП і руйнацію авто, переоформити кузов нерозмитненого авто під себе ? Я собі це так уявляв...

16. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    можеш. тобі краще знайти якогось чувака, який цим займався чи займається. краще, щоб це був Гаєць чи МРЕВець. вони знають всі тонкощі і тобі пояснять. там питання тре вирішувати через Київ. і отак просто не переоформляють. я на скільки знаю - тре бабло.

17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Наскільки я знаю , Росія не є учасником системи "Зелена карта"

18. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    я сьогодні спеціально заради тебе буду визвонювати одного Гайця. і питати як і що до чого. може він тобі і допоможе. буду питати.
    але одна порада: Спіши повільно!!!!

• Подобається Подобається x 1
  19. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Увійшли недавно. Одні з останніх в снд.

20. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    теж то чув! Пiдтвердження:
    http://www.travelforlife.ru/p119/l12/index.html

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)