Невмію паркуватись задом :(

Тема у розділі 'Спорт та майстерність', створена користувачем neolviv, 30 лип 2008.

1. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Відповідь: Невмію паркуватись задом :sad:

не... припаркует (_*_) прямо в лєксус :)

2. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411

Не большое дополнение к это все теме!!!!!
    Смотря какая девушка!!!!!!!!!:-D

3. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Як варіант: виїжджаєш на якусь площадку (поле, любий відкритий простір без руху), береш дві старі автомобільні шини, пару пляшок і довгі хворостини. Робиш собі різні варіанти перешкод (низькі з покришок, в вигляді воріт-пляшки з хворостинами по 1.5 м, можна ше якісь лєнти на них прив*язати шоб добре видно було). І заїжджаєш з різних кутів і ракурсів задом між тих перешкод на різних швидкостях, коректуючи напрямки відповідно до допущених помилок. тренуєшся до того часу, поки не почнеш пятою точкою відчувати де твій задній бампер і по якій траекторії проходять задні кути автомобіля. Мені допомогло свого часу, а ше біля мого будинку двір, з якого портібно виєжджати задом метрів так зо 50 між 0.5 метровими бордюрами і припакрованими оленями машинами. так шо в деяких місцях можна проїхати тільки активно працюючи кермом і вивертаючись як змія (хто був-той знає, таксісти рідко ризикують туди заїжджати). По зеркалах орієнтуюсь, але завжди обов*язково дивлюсь назад.
    А ше колись на спор приїхав в ночі задом майже від магнуса до Спартака, шия довго боліла, зате машину і її поведінку при їзді задом відчув як свої пальці.
    шодо парктроніка: коштує він недорого, 70-100 баків з установкою, можна і за менше взіти, але то не панацея. Він не бачить стовпців, фаркопів, деяких парканчиків, і часто пищить не в тєму, шо притуплює увагу і змушує на нього забити. Як допоміжний девайс-може і згодиться, мені особисто тільки заважає на батьковій машині, собі ставити точно не буду.

4. Immoral

Immoral Початківець

Пєшоход

Майстерклас. Неможливе можливо. Може натхнення додасть.

http://video.i.ua/user/9/15/1889/

• Подобається Подобається x 1
  5. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

Якось був у Відні і просто офігівав від того як вони там на центральних вуличках паркуються. То саме що й на цьому відео. Ще вразило те, що на чому би ти там не їздив (Cayenne чи Corsa), завжди підтягуються до найближчої машини, через що і всім іншим є де припаркуватись. Дуже вразило. Після цього і я у Львові стараюсь по-людськи паркуватись з думкою про інших, хоча і не маю гідропідсилювача. Але як бачу як у нас ті всі тази паркують, то хочеться зброю купити.

6. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

цей прикол колись показували в кунст камері. по телевізору.

7. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
  8. OKus

OKus Початківець

Golf GTI DSG mk5
  9. BaNdeRa

BaNdeRa Active Member

VW Golf III 1.6 1994
    Клубна карта:
    000487

OKus, дякую за сайт скілопедіа. Знайшов багато цікавої та корисної інфи.

10. Immoral

Immoral Початківець

Пєшоход

http://cybertorrent.net/forum/viewtopic.php?t=862

Щойно знайшов. Учбове відео торент, не тільки про парковку задом. Майстри показують і говорять. Можливо вам буде корисно.

Швидкість скачки ніби норм, доволі хороший сайт. Для скачування потрібно там зарегіструватись.

11. uranium

uranium Новачок

Skoda
    А ще простіший варіант - це записатися на пару уроків в школу водійської майстерності, де вас навчать грамотно і безпечно паркуватися в будь-якій ситуації і дадуть розуміння, як це робити правильно і швидко.

12. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Нафіга?? Я нічо не читав, не дивився, і сам логічно подумавши навчився))) Відчуття і все... НІчого важкого)

13. uranium

uranium Новачок

Skoda
    Ну, може не всі такі обдаровані ;-)

14. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Може, але я не розумію шо важкого))) Дзеркала, руль, педалі є, крути куда тобі треба=)

15. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    ...а потім виходь,і..подивись шо наробив:D
    знаю одного дядька,який все життя працював воділою,а своїм москальом заднім ходом свою ж таки вулицю весь час "підправляв":D

16. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    ай...... впремось - відчуємо)))))))))))))

дійсно треба відчуття мати. і в зеркала дивитись треба вміти. бо зараз вже мода пішла, що не тільки дівки губи в тому зеркалі малюють, а й пацани на себе поглядують.

школа майстрів?????????? це щось новеньке в плані видою бабла і викосу грошей?????

17. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ну і я тіки 1,5 року права маю, але задом впихнусь в нєвпіхуємоє=)) Ти моєї стоянки на бачив, деколи приходиться заїжжати в таке, шо потім вилажу через багажник=))) Єдине шо тяжко зорієнтуватися так це ззаду, але це проблема універсалів...

18. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    пересівши з гольфа (на якому відкатав 5 років) на В-3,теж думав буде важче.але,на диво жодного дискомфорту не відчув.
    теж так було,тому поставив парктронік на 4 датчики - супер!

19. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    пересівши з Капєндоса на В3 - думав як в повороти вписатись. і як то возити з собою в багажнику пів-квартири. привик

цікавить фірма і бюджет

20. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Небчу сенсу... До 20-30см задом відчувається. Вже звичка... Ну якщо, звісно там не буде ззаду стояти 30см стовпчик, якого я не побачу просто в вікно...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)