Відповідь: New Beetle Наскільки я зрозумів з надпису на аватарі, то жук цей досить потужний... Може хтось захоче поганять? п.с. Там не автомат коробка?
Відповідь: New Beetle Навчусь користуватись 2 літровим Жуком - поганяємся. Коробка як в справжній серйозній машині - 5 ст. механіка. Автомат це для мажорів ))))))
Відповідь: New Beetle І яка різниця між хлопчиками і дівчатками? чи з хлопчиками немає про що говорити? :mrgreen:
Відповідь: New Beetle ООООО ріспект тобі:mrgreen: З четвертої на третю газ впол стрілка тахометра в RED ZONE і на обгон
Відповідь: New Beetle Не ображайся, будь - ласка. Автомат - це КРУТО!!! )))) Грошей, просто не вистарчило :-( )))
Відповідь: New Beetle автомат це САКС :-? А мені грошей не вистарчило на механічну коробку Проїхали :-D
Відповідь: New Beetle Topol: "Фа-фа Кіндеру на новій Октавії на Сихові! Вітаю!!!!! Зачьотна машинка!!!!" Kinder: " дякую 2 кубова " І далі привітання, не доганяю
Відповідь: New Beetle і я далі привітання не доганяю. а прочитав тільки сьогодні решта, здивувався і спростував інфо, чого ти так нервуєшся, тобі не пофік, що там народ понаписував, тебе так погребло, що ти аж в Олени тему засандалив це :???:
Відповідь: New Beetle Не треба мене грузити.Я ніц не доказую, а прошу роз'яснити Мене не поргебло. І я не нервуюсь, дядь Юра "що ти аж в Олени тему засандалив це "- це , вже , більш на нерви схоже. А спростування мені ще до цього часу не відкривається- глюки нету. Та й написав ти його, напевне, вже після мого допису? Олена: соррі за оффтоп