Відповідь: New Beetle До речі, може треба зробити таку тему, де б по-бажанню кожен написав дату свого народження!:!:
Відповідь: New Beetle А здається це все можна вводити у свому профілі, а потім ставити галочку "дозволяти іншим бачити".... Соррі, офф! З днем повидла тебе Олено! Соррі, соррі, сорррііі-Офф!!!
Відповідь: New Beetle Блим блим жуку Олени на Винниченка, стояв моргав аварійкою, господині поблизу не наблюдалося, поїхав далі
Відповідь: New Beetle КІТ цілком правий. В профілі вводите свою дату народження і форум буде вас у день народження автоматично вітати на головній сторінці і надсилати вітального листа на мило. А ще вгорі є "Календар" у якому відображаються дні народження усіх, хто його не приховав від громадськості
Відповідь: New Beetle я навіть не маю наміру "відмазуватися" я просто написав спростування, а ти в той час мені в другій темі виставляв пред*яау :grin: якби тебе не знав, то думав би що ми сваримося :grin:
Відповідь: New Beetle Привіт Олен! Раз вже всі тут на "ти" то я також собі дозволю... справді недопрацьовка, що ми не можемо знати в кого коли день народження. ... в догонку. Вітаю тебе з уродинами! Бажаю, якщо є щастя у світі - хай воно буде тільки твоїм, якщо є радість - хай завжди буде поруч з тобою, якщо є любов - хай серце буде наділене цим не спокійним даром, гарного сонячного настрою на цілий рік!!! П.С. Бережи себе, а то хлопці з клубу вже готові "побити писки" :mrgreen: хто буде поруч з тобою, мабуть на зборах будуть лицарські турніри замість драгів :-D :-D :-D :-D :-D гарного дня
Відповідь: New Beetle П.С. Бережи себе, а то хлопці з клубу вже готові "побити писки" :mrgreen: хто буде поруч з тобою, мабуть на зборах будуть лицарські турніри замість драгів :-D :-D :-D :-D :-D тобто одна машина з одного боку друга з другого! с зрозгону один в одного і хто звернить з траси той програв!
Відповідь: New Beetle Вітаю тебе з Днем Народження! Щоб в тебе увесь час БОЛІЛИ: Губи від поцілунків, Руки від подарунків, Ноги від танців, Тіло від коханців :!: :!: :!: Нехай дороги стеляться крилато, Будуть чисті, рівні як струна. І добро не оминає хату, Як не оминає світ весна. Хай здоров'я, радість і достаток, Сиплються не мов вишневий цвіт Хай малює доля з буднів свято, І дарує Вам багато літ! ;-) ;-) ;-)