Відповідь: New Beetle та нічого некоїться просто написав привітаня! я незнав що це кримінал!!!:mrgreen:
Відповідь: New Beetle бачу над дівчиною проведений глибокий аналіз і дослідження :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ястрибаю :mrgreen:
Відповідь: New Beetle ото ви навежені бідну дівчинку перестрашили! ітак їх в нас мало і тепер ше менше стало!
Відповідь: New Beetle Круто. Respect за спостережливість То ж скільки часу потрібно було в фотку вдивлятись?
Відповідь: New Beetle Він її мабуть по фото cпробував загіпнотозувати. Але не вийшло, бо роздивився кусок золота на руці. ЗІ Дуже цікаво було спостерігати, як львовяне пір*я розпушають перед володоркою Нового жука. Але добродії вийшов невеличкий обломс! Дівчина то заміжня!!! ЗІЗІ Анек російською в тему: Разговор в ICQ Он: привет, кагдила? Она: Хреново Он: А чё так? Она: Тр@х@ться хочу! Он: Так давай исправим Завтра приеду, с меня как всегда ) Она: Что как всегда? Он: Ну мартини и презервативы Она: Вообщето я её муж. Тр@х@тся хочу потомучто у неё месячные. В асе её сижу потому что пароль от своей забыл. но привет я ей обязательно передам.
Відповідь: New Beetle ггг Почитає чоловік вашу хтиву писанину і точно на з"їзд не відпустить Хіба з кузнєцом
Відповідь: New Beetle Шановні коллеги! Ви ВСІ просто СУПЕР! Шаленне задоволення від спілкування з Вами :-D До речі - під час реєстрації в клубі ніяких обмежень по соціальному статусу не було :roll:
Відповідь: New Beetle А їх і не повинно бути! PS Сподобалось, як деякі наші форумчане за картку на цілунок напрошувалися, нічого про тебе не знаючи.
Відповідь: New Beetle З усього вищепрочитанного витікає, що АБСОЛЮТНА кількість пристутніх вважє одруження мін. кінцем життя :mrgreen: Не все так погано!!! Просто обмежень більше