Відповідь: New Beetle Як я тебе розумію -ти можеш сказати, ні, ні, ти не можеш мене зрозуміти, але я відповім як в рекламі: Так, чудово розумію
Відповідь: New Beetle Привіт Сьогодні тут нічого не відбувається - ВСІ відпочивають після зїзду )) Шкода , що в мене не вийшло приїхати :-(
Відповідь: New Beetle Тебе що, чоловік не відпустив? Начитався форуму і сказав, щоб дома сиділа? ;-) ЗІ Передчуваю. що зараз начне віднікуваться, що справи не пустили чи тому подібне!
Відповідь: New Beetle Відчуваєш неправильно - "віднікуватись" не буду:roll: . Не вийшло з всяких різних обставин і ЩИРО про це шкода ! виходячи з моєї СИМПАТІЇ до клубу
Відповідь: New Beetle о я годину читаю цю тему жінка зараз мене повішає і аж тепер дочитався що тебе не було вчора на зїзді, мене теж не було тому не так обідно , а ще кажуть що багато кого небуло, такщо пропоную зробити так як роблять окремі народи ( зїзд для тих кого не було)
Відповідь: New Beetle Кумедно Я, як нагадав мені КІТ, теж, ДОВГО не з'являвся :grin: p.s.А чому в профайлі не білявка ?
Відповідь: New Beetle І зовсім не подібна дівчина! Може попередня власниця???:mrgreen: Ото хлопці шаленіють... Ржунімагу і просто упалпацтол!:-D
Відповідь: New Beetle Олено привіт. Так ми всі (присутні на зїзді) дуже сильно чекали твого приїзду, але на жаль. Нічого страшного попадеш на наступний, або можна зробити позачерговий (на вихідні, на озера). Але цього разу був класний шашлик, і ти його непопробувала. І питання: Чому не пишеш в інших темах? Ти ж кожного дня на форумі.
Відповідь: New Beetle Привіт :smile: На наступний зїзд приїду :roll: По інших темах, на жаль, мої знання (мотор і підкапотний простір, наприклад ))) дуже скромні , "фа - фа машинкам" - так за цілий місяц нікого не зустріла по дорозі Так що поки що ознайомлююсь з іншими темами ...
Відповідь: New Beetle Зайди обовязково в колектор там багато цікавих тем які нестосуються підкапотного простору :-D
Відповідь: New Beetle да, я впринципі можу провести консультацію нарахунок підкапотного (і також салонного) простіру!
Відповідь: New Beetle Найцікавішою темою в коллекторі мені на перший погляд видалась тема "Про дощ" :mrgreen: , а також про стадіон Україна. Ще почитаю ... Сьогодні гадість зробила свому Жучку - подерла бампер об Ауди А-6 на стояці и дуже розстроїлась з цього приводу Поки до зїзду доїду не впізнати буде мого Жучка :-(((((((((((